İstediğimizi aldık

Abone Ol Google News

Avrupa Ligi’ndeki 3. maçına çıkan Galatasaray, Elfsborg’u konuk etti. Zorlu maça üçlü savunma ile çıkan Okan Buruk, ileri uçta Icardi-Osimhen ikilisine forma verdi.

Haberin Devamı

Nefes aldırmadık

Mücadeleye baskılı başlayan Sarı-Kırmızılılar ilk on beş dakikada Barış Alper ve Osimhen ile net fırsatlar yakaladı. 28. dakikada Yunus Akgün’ün direkten dönen topunu tamamlayan Icardi, temsilcimizi öne geçirdi: 1-0. Bu golden sonra İsveç ekibi daha kalabalık hücum etse de savunmamız son derece dikkatliydi. 39. dakikada Sara’nın ortasına Abdülkerim kafayı vurdu, direkten dönen top kaleci Pettersson’a çarparak ağlara gitti: 2-0. Temsilcimiz ilk yarının son bölümünde de gol aramaya devam etti. 44’te Sara’nın pasında Barış Alper vurdu ve fark üçe çıktı: 3-0. Bu gol ilk yarının da skoru oldu.

Stresli ikinci yarı

Galatasaray ikinci yarıda tempoyu düşürse de topun kontrolünü bırakmadı. Elfsborg ise hücum etme konusunda daha cesurdu. İsveç ekibi ilk ciddi atağında 52. dakikada golü buldu: 3-1. 63. dakikada VAR incelemesi sonrası Elfsborg penaltı kazandı. 65’te atışı kullanan Baidoo farkı 1’e indirdi: 3-2. Okan Buruk bu golden sonra değişikliklere giderek, orta alanı kalabalık tutmayı istedi. 83. dakika Yunus harika bir golle skoru 4-2’ye getirdi. Elfsborg uzatmalarda 4-3’ü bulsa da sahadan galibiyetle ayrılmayı başardık.

Haberin Devamı
YORUM YAZ