Aslan zorlanmadı

Abone Ol Google News

Galatasaray, Milli aradan sonra Antalyaspor’a konuk oldu. Okan Buruk bu mücadelede Osimhen’i yedek bırakırken, Icardi’ye ileri uçta tek forvet olarak görev verdi.

Haberin Devamı

Düşük tempo

Maça iyi başlayan Sarı-Kırmızılılar golü bulmakta zorlanmadı. 10’da Mertens’in kornerden ortasına kafayı vuran Icardi takımını öne geçirdi: 0-1. 25’te Sallai vurdu, kaleci son anda kornere çeldi. 39’da ise Mertens gole çok yaklaşsa da Piric yine sahnedeydi. Sarı-Kırmızılılar’ın kontrolü altında geçen ilk 45 dakikada tempo yükselmedi. Okan Buruk ve öğrencileri soyunma odasına 1-0 önde giderken, kalesinde önemli bir pozisyon vermedi.

Icardi rahatlattı

İkinci yarıya iki değişiklikle başlayan Antalyaspor, hücumda daha fazla görüldü. Sarı-Kırmızılılar ise orta alanı hızlı ataklarla geçerek, rakip kaleye gitti. 50’de Sallai vurdu, kaleci Piric bir kez daha gole izin vermedi. 52’de Yunus içeri çıkartı, Icardi vurdu ve farkı ikiye çıkarttı: 0-2. Sarı-Kırmızılılar bu golle rakibinin direncini kırarken, tempoyu düşürdü. Son sözü ise Osimhen harika bir golle yaptı: 0-3. Zorlu geçmesi beklenen mücadeleden 3-0’lık net skorla galip ayrılan Galatasaray, yoluna kayıpsız devam etti. Sarı-Kırmızılılar üç puanı alırken, kendilerini çok da zorlanmadılar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ