Armani Milan - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Turkish Airlines EuroLeague 5. hafta maçında Anadolu Efes, Armani Milan deplasmanına çıkacak. Lacivert Beyazlılar, İtalya'da kazanmaktan başka bir şey düşünmezken basketbolseverler zorlu karşılaşmanın yayın ve saat bilgilerini araştırıyor. Armani Milan - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları ve detaylar haberimizde.

Armani Milan - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague'in 5. haftasında İtalya temsilcisi EA7 Emporio Armani Milan ile deplasmanda karşılaşacak. Temsilcimiz, ilk 4 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet yaşarken 9. sırada yer alıyor. 1 galibiyet ve 3 mağlubiyeti olan EA7 Emporio Armani Milan ise 17. sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

Anadolu Efes - Armani Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 

Bu akşam Milano'daki Unipol Forum Spor Salonu'nda oynanacak Armani Milan - Anadolu Efes maçı saat 21.30'da başlayacak S Sport'tan canlı yayınlanacak. Karşılaşmanın canlı skor takibi ve tüm detayları haberimizde olacak.

Avrupa'da 841. randevu

Anadolu Efes, Avrupa kupalarında 841. karşılaşmasını oynayacak. Lacivert-Beyazlılar, 1979-1980 sezonundan itibaren sahne aldığı Avrupa arenasında çıktığı 840 maçta 474 galibiyet elde etti, 366 yenilgi yaşadı. Temsilcimiz, 2 kez şampiyonluk sevinci yaşadığı EuroLeague'de ise 593. müsabakasını yapacak. Anadolu Efes, organizasyonda 2001-2002 sezonundan bu yana oynadığı 592 mücadelenin 317'sini kazandı, 275'inden mağlubiyetle ayrıldı.

 

YORUM YAZ