CANLI | Lyon - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Avrupa Ligi grup aşamasına Ajax ve Eintracht Frankfurt yenilgileriyle Giren Kara Kartal, yeni bir başlangıç için Lyon deplasmanına çıkıyor. Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, Fransa'da 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Lyon - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, muhtemel 11'ler ve 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.

Lyon - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Lyon - Beşiktaş maçı öncesi tüm detaylar...

Fransızlar’a 15 gol!

Beşiktaş, Fransa ekipleriyle 11. kez karşı karşıya gelecek. SiyahBeyazlılar; Olimpik Lyon, Paris Saint-Germain, Olimpik Marsilya, Monaco ve Auxerre ile Avrupa kupalarında 10 kez mücadele etti. UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Kupa Galipleri Kupası’nda yapılan bu müsabakaların 4’ünü Beşiktaş kazanırken, 4’ünden Fransa temsilcileri galibiyetle ayrıldı. İki karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda 14 kez ağları sarsan Kartal, kalesinde de 15 gole engel olamadı.

Avrupa’da 247. maç!

UEFA Avrupa Ligi’nin 3. haftasında bugün Fransa temsilcisi Lyon’a konuk olacak Beşiktaş, Avrupa’da 247. maçına çıkacak. Siyah-Beyazlı futbol takımı, Avrupa kupalarında oynadığı 246 müsabakada 92 galibiyet, 49 beraberlik, 105 yenilgi yaşadı. Avrupa arenasında 329 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde 376 gol gördü.

Lyon ile 3. randevu

Beşiktaş, Olimpik Lyon ile 3. kez karşı karşıya gelecek. İki takım, 2016-2017 sezonunda UEFA Avrupa Ligi çeyrek final aşamasında kozlarını paylaşmıştı. Fransa'da oynanan turun ilk maçını Olimpik Lyon 2-1 kazanırken, İstanbul'daki rövanşta ise Beşiktaş aynı skorla sahadan galibiyetle ayrılmıştı. Uzatma bölümlerinde de eşitliğin bozulmaması sonucunda seri penaltı atışlarına geçilmişti. Olimpik Lyon, penaltılarda Beşiktaş'a 7-6 üstünlük sağlayarak yarı final bileti almıştı.

Haberin Devamı
Lyon - Beşiktaş muhtemel 11'ler:

Lyon: Perri, Abner, Niakhate, Caqueret, Veretout, Tolisso, Mata, Niles, Lacazette, Fofana, Cherki

Beşiktaş: Ersin (Emir), Svensson, Felix, Emirhan, Masuaku, Muçi, Ndour, Gedson, Silva, Semih, Immobile

Lyon - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Groupama Stadı'nda oynanacak Lyon - Beşiktaş maçı bu akşam saat 22.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Alman hakem Harm Osmers yönetecek. TRT Spor'dan şifresiz yayınlanacak Lyon - Beşiktaş maçının canlı skor takibi ve tüm detayları haberimizde olacak.

Mert yok, gözler Ersin'de

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Konyaspor ile yapılan müsabakada omzundan sakatlanan Mert Günok, karşılaşmada forma giyemeyecek. UEFA Avrupa Ligi'ndeki Eintracht Frankfurt müsabakasında sol uyluğundan sakatlık yaşayan ve tedavisi süren Ersin Destanoğlu'nun durumu da yapılacak son kontrollerin ardından netleşecek. Ersin'in de forma giyememesi durumunda Olimpik Lyon karşısında kaleyi Göktuğ Baytekin koruyacak. Beşiktaş'ın altyapısından yetişen 19 yaşındaki file bekçisi, oynaması halinde A takımdaki ilk maçına çıkacak. Beşiktaş'ta tedavileri devam eden Gabriel Paulista ile Milot Rashica da Olimpik Lyon karşısında sahada olamayacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Fransa temsilcisi Olimpik Lyon'a konuk olacak. Siyah-beyazlı futbol takımı, Avrupa Ligi'nin ilk 2 haftasında yaptığı maçlarda sahadan puansız ayrıldı. Ajax'a deplasmanda 4-0 yenilen Beşiktaş, konuk ettiği Eintracht Frankfurt'a da 3-1 mağlup oldu. Olimpik Lyon ise organizasyonda çıktığı 2 mücadelede hanesine 6 puan yazdırmayı başardı. Fransa ekibi, Olympiakos'u 2-0, Rangers'ı da 4-1 mağlup etti.

YORUM YAZ