CANLI | Fenerbahçe - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

UEFA Avrupa Ligi'nde 1 galibiyet 1 beraberlik alarak hedeflediği ilk 8 yolunda yürüyen Fenerbahçe, Manchester United’ı konuk ediyor. Jose Mourinho yönetimindeki Sarı Lacivertliler, İngiliz devini yıkarak taraftarı önünde 3 puanı hanesine yazdırmaktan başka bir şey düşünmüyor. Fenerbahçe - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, muhtemel 11'ler ve 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.

Fenerbahçe - Manchester United maçı öncesi tüm detaylar...

Antony: Mourinho efsanevi!

Manchester United’lı Antony, Fenerbahçe ve Mourinho’ya övgüler yağdırdı. İlk olarak Avrupa Ligi hakkında konuşan Sambacı, “Bizim için çok önemli bir hedef. Ligi ve Avrupa Ligi’ni kazanmak hayalimiz” dedi. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe maçına odaklandıklarını söyleyerek, “Konsantre olup sahada doğru işleri yaparsak ancak o zaman istediğimiz sonucu alabiliriz” diye konuştu. Antony son olarak, “Mourinho efsanevi bir hoca. Muhteşem takımlar çalıştırdı ve Fenerbahçe de onlardan biri” yorumunu yaptı.

Mourinho ve Fred eski takımına karşı

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho ve orta sahanın önemli isimlerinden Fred, eski takımlarına karşı mücadele edecek. 2016-2018 yıları arasında Manchester United'ı çalıştıran Portekizli teknik adam, İngiliz ekibiyle 3 kupa kazanmayı başardı. UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United'la zirveye çıkmayı başaran Mourinho, İngiltere Lig Kupası ve İngiltere Süper Kupası'nı da kazanmıştı. 2018-2023 yılları arasında Manchester United forması giyen Fred, eski takımıyla 1 kez İngiltere Lig Kupası kazanmayı başardı.

Osayi-Samuel cezasını tamamladı

Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde'nin yanı sıra Cengiz Ünder de sakatlığı sebebiyle takımını yalnız bırakacak. Levent Mercan'la birlikte UEFA'ya verilen listede isimleri yer almayan Oğuz Aydın, Filip Kostic ve Bartuğ Elmaz da yarınki maçta forma giyemeyecek. Union Saint-Gilloise karşısında gördüğü kırmızı kart sebebiyle Twente deplasmanında oynayamayan Bright Osayi-Samuel ise cezasını tamamladı. Teknik direktör Mourinho'nun şans vermesi durumunda Osayi-Samuel, müsabakada sahaya çıkabilecek.

Haberin Devamı
Oosterwolde'nin yerine Mert Müldür

Sezon başında Ferdi Kadıoğlu'nun İngiltere'nin Brighton ekibine satan sarı-lacivertliler, sezona Jayden Oosterwolde ve Levent Mercan ikilisiyle başladı. Samsunspor ile hafta sonunda oynanan maçta sakatlanan Jayden Oosterwolde uzun süre takımdan ayrı kalacak. Bir diğer sol bek Levent Mercan ise UEFA'ya bildirilen listede yer almadığı için Manchester United mücadelesinde oynayamayacak. Teknik direktör Jose Mourinho'nun bu bölgede Mert Müldür'e şans vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe - Manchester United muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe: Livakovic, Samuel, Çağlar, Djiku, Mert Müldür, Fred, Amrabat, Tadic, Szymanski, Maximin, En-Nesyri

Manchester United: Onana, Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot, Ugarte, Casemiro, Rashford, Eriksen, Garnacho, Hojlund

Fenerbahçe - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak Fenerbahçe - Manchester United maçı saat 22.00'de başlayacak. TRT 1'den şifresiz canlı yayınlanacak Fenerbahçe - Manchester United maçının canlı skor takibi ve tüm detayları haberimizde olacak.

Haberin Devamı
İki ekip arasındaki 7. randevu

Fenerbahçe ve Manchester United, 4'ü UEFA Şampiyonlar Ligi, 2'si UEFA Avrupa Ligi maçı olmak üzere bugüne dek 6 kez karşı karşıya geldi. 1996-1997 sezonunda oynanan grup maçlarında Manchester United, İstanbul'dan 2-0'lık galibiyetle dönerken, Fenerbahçe ise rakibini Old Trafford'da Elvir Boliç'in golüyle 1-0 mağlup etmişti. 2004-2005 sezonunda oynanan Şampiyonlar Ligi maçlarında bu kez ev sahibi ekipler galibiyete uzandı. Manchester United sahasında 6-2, Fenerbahçe de taraftarı önünde 3-0 kazanan taraflar oldu. 2016-2017 sezonunda iki ekip UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geldi. İngiltere'deki mücadeleyi Manchester United 4-1'lik skorla kazanırken, İstanbul'daki maçı Fenerbahçe 2-1'lik üstünlükle tamamladı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında İngiliz ekibi Manchester United'ı konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi'ne 2-1'lik Union Saint-Gilloise galibiyetiyle başlayan Jose Mourinho'nun öğrencileri, ikinci maçında Twente deplasmanından 1-1'lik beraberlikle döndü. Sarı-lacivertli ekip 4 puanla 13. sırada yer alıyor. Sahasında Twente ile 1-1, deplasmanda da Porto'yla 3-3 berabere kalan Manchester United, 2 puanla 21. sırada.

YORUM YAZ