(ÖZET) Benfica'ya evinde Feyenoord'dan soğuk duş! Kerem Aktürkoğlu golünü attı ama...

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. haftasında Benfica, Feyenoord'u ağırladı. Portekiz ekibinde Kerem Aktürkoğlu ile Orkun Kökçü maça ilk 11'de başladı. Estadio da Luz'daki karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetirken Benfica, sahasında Feyenoord'a 3-1 mağlup oldu. Benfica'nın 6 puanda kalırken Feyenoord ise 6 puana yükseldi. Benfica - Feyenoord maçına dair tüm detaylar haberimizde...

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Portekiz ekibi Benfica, Feyenoord’u konuk etti. Avrupa'nın 1 numaralı arenasında gözler milli futbolcularımız Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'deydi. Kerem, müsabaka 2-0 devam ederken golünü attı ama bu gol, Portekiz ekibine yetmedi ve müsabakadan 3-1'lik yenilgiyle ayrıldılar. 

Haberin Devamı

Kızılyıldız’ı 2-1’le geçen Benfica sonrasında ise İspanyol devi Atletico Madrid karşısında sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün ekibi, Şampiyonlar Ligi'nin 3. hafta maçında Hollanda temsilcisi Feyenoord'a boyun eğdi. 

KEREM FARKI BİRE İNDİRDİ AMA...

Portekiz ekibi Benfica'nın geliştirdiği hızlı atakta, kaleciden seken topu tamamlayan Kerem Aktürkoğlu dakikalar 66'yı gösterirken takımını umutlandıran golü attı. Kerem'in attığı golle skor 2-1'e geldi. Kerem'in golü Portekiz ekibine yetmedi ve maç, Feyenoord'un 3-1 üstünlüğüyle sona erdi. 

BENFICA 1-3 FEYENOORD (MAÇ SONUCU)

GOL: (66' Kerem Aktürkoğlu | 12' Ueda, 33'-90+2 Milambo)

Gol yükünü milli yıldızlarımız çekiyor

Haberin Devamı

Milli yıldızlarımız verdikleri skor katkısı ile takımının gol yükünü çekiyor. Kerem ligde çıktığı 3 maçta 2 gol 2 asist ile oynarken Şampiyonlar Ligi'nde üç maçı da boş geçmedi. Orkun Kökçü ise çıktığı 10 resmi müsabakada 4 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.

 

YORUM YAZ