Helal olsun size

Abone Ol Google News

Millerimiz, Avrupa Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup’taki dördüncü maçında İzlanda’ya konuk oldu. Oldukça soğuk bir hava ve sert bir zeminde oynan mücadeleye neredeyse 1-0 geride başladık. 3.dakikada Oskarsson orta alanda kaptığı topu ceza sahamıza kadar taşıyıp attığı şutla takımını öne geçirdi.

Haberin Devamı

Basit bir golle yenik duruma düşerken Abdülkerim’in rakibine engel olamaması talihsiz bir andı. Golden sonra yaklaşık 20 dakika rakip kalede büyük bir baskı kurduk. Bu anlarda İzlanda takım halinde defansa çekilirken kilidi açamadık. İlk yarının son bölümlerinde ev sahibi takım baskımızı kırdı ve kalemizde etkili oldu. Yediğimiz basit golle soyunma odasına 1-0 geride giderken beraberlik fırsatlarını değerlendiremedik.

Baskımız sürdü

Ay Yıldızlılar ikinci yarıya çok iyi başladı. 53. dakikada kazandığımız penaltıyı kullanan Hakan topu ağlara gönderse de hakem vuruş anında çift ayak vuruşu nedeniyle golü vermedi. Millilerimiz etkili oyununu sürdürürken 63’te İrfan Can ceza sahası dışından harika vurdu ve skora denge geldi: 1-1. 65. dakikada ise bir penaltı daha kazandık. Atışı kullanan Hakan bu kez işi şansa bırakmadı ve Ay-Yıldızlılar’ımız öne geçti: 1-2.

Haberin Devamı

İzlanda bu dakikadan sonra tüm riskleri aldı ve tamamen hücumu düşündü. 83’te Gudjohnsen gelen ortaya kafayı vurdu ve top ağlarımıza gitti: 2-2. 88.dakikada Kerem’in kaleciye baskısı sonrası top Arda’nın önünde kaldı. Arda düzgün vurdu ve yeniden öne geçtik: 2-3. Uzatmalarda ise Kerem harika bir golle fişi çekti: 2-4. 90 dakika boyunca galibiyetten hiç vazgeçmeyen, zorlu şartlara rağmen ayakta kalan Millilerimiz rakibini mağlup ederken unutulmaz bir galibiyete imza attılar.

YORUM YAZ