Mourinho’nun zor sınavı

Abone Ol Google News

Süper Lig’de iyi futbol oynayan takım sayısı fazla değil. Bu yüzden ligin büyükleri genelde Anadolu takımlarıyla oynarken zorlanmıyor. Fenerbahçe’nin rakibi Samsunspor ise bu sezonun flaş ekiplerinden biri olarak gözüküyor. Bakalım Fenerbahçe, milli aradan sonra Samsun’da başarılı olacak mı? Maç, Sarı-Lacivertli takım kadar Mourinho’nun da zor sınavı olarak gözüküyor. Milli ara takıma nasıl yansımış onu da göreceğiz.

Haberin Devamı

İRFAN 11 BAŞLAMAZSA...

Portekizli hoca, Samsun’da sahaya nasıl bir 11 sürecek merak edenler fazla. Milli maçlardaki başarılı futbolu ve golleriyle büyük beğeni toplayan İrfan Can Kahveci maça ilk 11 başlamazsa, sürpriz olur. Mourinho’nun daha önce söylediğimiz gibi bankoları var. İrfan Can’a formayı verirse, Tadiç’i kesmeyeceğine göre Maximin kulübeye döner. Ancak sürprizleri seven hoca bakarsınız bu 3 oyuncuyu aynı anda sahaya sürer! Defansın oluşumu da merak edilenler arasında. Çağlar, hocanın bankolarından. Bakalım yanında kim oynayacak? Kiralık olarak takıma katılan Kostiç’in ilk 11 şansı fazla.

Haberin Devamı

BAŞ AĞRILARI ÇOĞALIR

Sırp oyuncu forma şansı bulursa Oosterwolde sahada değil, kulübede olur. Mert Müldür de yerini Osayi’ye bırakır. Görüldüğü gibi Samsunspor maçı her açıdan Mourinho’nun zor sınavı olacak gibi. Rakip fomda ve moralli. Mourinho’nun hem taktiksel olarak hem de kadro seçimi konusunda zorlanacağı kesin. Fenerbahçe kazanırsa, Mourinho’nun sırtından büyük bir yük kalkacak. Puan kayıpları ise baş ağrılarını çoğaltır sanırım.

YORUM YAZ