Anadolu Efes-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EuroLeague’in ilk çift maçlı haftanın kapanışında Anadolu Efes, Olympiakos’u ağırlayacak. Salı günü, Maccabi’ye son topta 93-91 kaybeden Lacivert Beyazlılar, Yunan ekibi karşısında galibiyet arayacak. Anadolu Efes-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları ve karşılaşma öncesi detaylar haberimizde.

Anadolu Efes-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EuroLeague’nin ilk çift maçlı haftasında Anadolu Efes kapanışı, Yunanistan ekibi Olympiakos’u ağırlayarak yapacak. Salı günü, Belgrad’ta Maccabi’yle karşılaşan ve son çeyreği müthiş çekişmeye sahne olan maçta Lacivert-Beyazlılar son topta rakibine 93-91 yenilmişti... Bu maçın telafisini yapmak isteyen Anadolu Efes bu kez Olympiakos karşısında çift maçlı haftayı galibiyetle kapatmaya çalışacak. Anadolu Efes ile Olympiacos, Avrupa kupalarında bugüne kadar 53 kez karşılaşırken, takımımız 26 galibiyet ve 27 mağlubiyet aldı. İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında oynanan dört maçta takımımız bir galibiyet ve üç mağlubiyet elde ederken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan 49 karşılaşmada takımımız 25 galibiyet ve 24 mağlubiyet elde etti. 3. haftanın sonunda Efes, Maccabi’ye yenilirken, Olympiacos ise İtalya’nın Milan takımını evinde 89-68 kaybetmişti. Euroleague’de Efes 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 10., Olympiacos ise 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 4. sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

‘Elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız’

Anadolu Efes’te baş antrenör Tomislav Mijatovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı: Euroleague’de bir sonraki rakibimiz, yıllardır yerleşmiş bir hücum ve savunma sistemine sahip, çok iyi yönetilen ve çok tecrübeli bir takım. Rakibimiz, bireysel yeteneklerini bir araya getirerek takım kalitesi oluşturan çok iyi oyunculardan oluşuyor. Hem hücumda hem savunmada çok sert fiziksel bir mücadele ortaya koymalıyız ve müthiş taraftarımızın desteğiyle, çok istediğimiz bu zaferi elde etmek için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız” dedi.

Anadolu Efes-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Basketbol Gelişim Merkezi’nde oynanacak Anadolu Efes-Olympiakos maçı saat 20:30’da başlayacak. S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak karşılaşmanın canlı skor takibi ve tüm detayları haberimizde olacak.

Haberin Devamı

11. Pembe Top Çağla Şikel’in elinde havalanacak

Anadolu Efes Spor Kulübü ve Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi iş birliğiyle hayata geçirilen “Pembe Top Sahada” projesinin 11. yılında Pembe Top, Çağla Şıkel ile havalanacak. Meme kanseri farkındalığını artırmak için hayata geçirilen “Pembe Top Sahada” projesi bu yıl Olympiacos maçında gerçekleşecek.

YORUM YAZ