EVİMİZDE FARK YEDİK!

Abone Ol Google News

Dortmund resmen kırmızı beyazdı, ama  BVB Dortmund Stadı maç boyunca ve doksan dakikanın bitiminde hüzün ve keder rengindeydi bizim adımıza. Dortmund resmen kırmızı beyazdı, ama  BVB Dortmund Stadı maç boyunca ve doksan dakikanın bitiminde hüzün ve keder rengindeydi bizim adımıza. İkinci golü yiyene kadar doğru dürüst bir tehlike yaratamadık Portekiz karşısında. İkinciyi yedikten sonra biraz silkinir gibi olduk, hatta  devre bitimine doğru Orkun Kökçü'yle değerlendiremediğimiz bir şans da bulduk, ama topu hepsi o kadar işte.

Haberin Devamı

Yediğimiz o ikinci golü de uzun yıllar unutmayız her halde. Samet Akaydın mesleğini çok seviyor ve fedakarca oynuyor genelde. Ama kalite ve yetenek sorunu var ne yazık ki. Nitekim, yediğimiz ikinci golü Samet attı Altay Bayındır'in koruduğu kaleye. Bu seviyede, böyle bir maçta kalecisinin ilerde olduğunu görmeden o topa o şekilde dokunuyorsa, kimse kusura bakmasın, orada yetenek ve kalite sorunu karşımıza çıkıyor işte dün akşam olduğu gibi.

Mert Günok ve Mert Müldür gibi  önemli ve değerli futbolcumuzun aynı anda oynayamayacak durumda olması kesinlikle bir talihsizlik. Ama bunlar futbolun içinde var ve teknik direktör ile ekibinin bütün bu ihtimalleri göz önünde bulundurması ve gerekli alternatifleri yaratması lazım. Misal, iki Mert'in yokluğunda defansif zafiyet ortaya çıkacak, bu kesinken ofansif anlamda üstünlüğü ele geçirmek için Arda Güler ve Kenan Yıldız'la maça başlamak daha iyi bir strateji olmaz mıydı acaba?

Haberin Devamı

Dolayısıyla, "EVİMİZ DORTMUND" da biraz da ezilerek farklı bir mağlubiyet aldık maalesef. Bundan böyle, en azından bir puan almak zorundayız Çekya'dan guruptan çıkabilmek için.

 

YORUM YAZ