Trabzonspor'da Uğurcan Çakır devreye girdi!

Sezona müthiş başlayan ve pek çok karşılaşmada yaptığı kritik kurtarışlarla takımını ayakta tutan Uğurcan Çakır, Şenol Güneş’in saha dışında da en büyük yardımcısı. Kaptan, Trabzonspor'da kötü gidişata son vermek için takım arkadaşlarıyla sürekli konuşmalar yapıyor.

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır devreye girdi!

Ruzomberak maçlarından bu yana kalesinde adeta devleşen Uğurcan Çakır, son Kayserispor karşılaşmasında da penaltıyı kurtarmıştı. Kırılma anlarında hep sahneye çıkan ve takımını ayakta tutan kaptan, saha dışında da büyük enerji harcıyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in en büyük yardımcısı olan Milli eldiven, kötü gidişata son vermek adına takım arkadaşlarıyla sürekli konuşmalar yapıyor. Özellikle yeni transferlerin uyum sürecini hızlandırmaya çalışan Uğurcan, “Biz iyi takımız. Tek ihtiyacımız olan şey galibiyet. Maç kazandıkça öz güvenimiz yerine gelecek. Trabzonspor her zaman yarışır ve kupalara oynar” diyor.

Haberin Devamı

23 şutta 20 kurtarış

Ligde geride kalan 4 maçta kalesine 23 isabetli şut gelen Uğurcan, bunların 20’sinde gole izin vermedi. Avrupa’da da eleme turunda inanılmaz maçlar çıkartan Uğurcan Çakır, son yıllardaki en iyi sezon başlangıcına imza attı. Uğurcan aynı zamanda yüzde 87’lik kurtarış yüzdesiyle şu anda Süper Lig’in en formda kalecisi.

YORUM YAZ