Arda Güler ilk 11'de başladı: Real Madrid farka koştu!

La Liga'nın 6. hafta maçında Real Madrid - Espanyol ile kozlarını paylaştı. Real Madrid, Espanyol'u 4-1 mağlup ederek puanını 11'e çıkardı ve lider Barcelona'nın 4 puan gerisinde 3. sırada yer aldı. Real Sociedad müsabakasına ilk 11'de başlayan Arda Güler, Espanyol maçında da ilk 11'deki yerini aldı. Real Madrid - Espanyol maçına dair tüm detaylar haberimizde...

İspanya La Liga'nın 6'ncı haftasında Real Madrid, Estadio Santiago Bernabéu stadyumunda Espanyol'u ağırladı. İspanyol devi, bu müsabakadan mutlak 3 puanla ayrılmayı amaçlıyordu ve rakibini 4-1 mağlup ederken milli yıldızımız Arda Güler ise bu kritik maça ilk 11'de başladı. İşte tüm detaylar... 

Haberin Devamı

Arda Güler ilk 11'de başladı!

Milli yıldızımız Arda Güler, Real Madrid-Espanyol maçına ilk 11'de başladı. Arda, müsabakanın ikinci yarısında 55. dakikada yerini Vinicius'a bıraktı.

Arda Güler ilk 11de başladı: Real Madrid farka koştu

Real Madrid rahat kazandı! 

İspanyol devi, Curtois'in kendi kalesine attığı golle 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen müsabakayı farklı kazanmasını bildi. Madrid, Espanyol karşısında 4-1 kazanarak kritik 3 puanı cebine koydu.

LaLiga'da 3. sırada! 

Bu sonucun ardından lider Barcelona'nın 4 puan gerisinde 3. sırada yer alarak şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet elde ettiler.

REAL MADRID - ESPANYOL: 4-1 (MAÇ SONUCU) 

GOLLER: 58' Carvajal, 75' Rodrygo, 78' Vinicius, 90' Mbappe | 54' Courtois (KK) 

 

YORUM YAZ