İşte Abdullah Avcı'nın yeni transfer hamlesi! Japon yıldız için ilk temas kuruldu...

Bir taraftan yıldız transferleri yapan diğer yandan da izleme komitesinden gelen isimleri değerlendiren Trabzonspor'un gündemine iki isim daha geldi. İşte transfer haberinin detayları...

İşte Abdullah Avcı'nın yeni transfer hamlesi! Japon yıldız için ilk temas kuruldu...

Kadrosuna 6 yeni isim katarak dikkatleri üzerine çeken Fırtına, takviyeleri sürdürmeye kararlı. Trabzonspor, iki stoper, en az bir orta saha ve hücum hattına iki takviye daha yapmayı düşünüyor. Teknik heyetin raporuna göre hareket eden yönetim, Norwich City forması giyen Şilili 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Marcelino Nunez’i renklerine bağlamak adına düğmeye bastı. Oyuncu ve kulübü ile görüşmeler devam ediyor. Nunez’in, Copa America’da mücadele eden Şili’nin elenmesinin ardından kulübüne bu transferin gerçekleşmesi yönünde istekte bulunduğu öğrenildi. Trabzonspor yönetimi, Nunez transferinin uzaması durumunda alternatif isimlerle de temaslara başladı.

Haberin Devamı

JAPON YILDIZ ADAYI DA LİSTEDE

Bu doğrultuda gündeme gelen ilk oyuncu, Bundesliga 2 ekiplerinden Düsseldorf’ta forma giyen 25 yaşındaki Japon yıldız Ao Tanaka oldu. Tanaka’nın kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Merkez orta saha ve defansif orta saha bölgelerinde oynayabilen Tanaka, geçtiğimiz sezon Düsseldorf forması ile 36 maça çıktı ve sekiz gol, dört asistlik katkı sağladı. Trabzonspor, öncelikli olarak Nunez’e odaklanmış durumda ancak Tanaka için de temaslar başlatıldı.

İşte Abdullah Avcının yeni transfer hamlesi Japon yıldız için ilk temas kuruldu...

EMİRHAN İLKHAN DA GELİYOR

Trabzonspor, Emirhan İlkhan için Torino’yla olan görüşmelerini son aşamaya kadar getirdi. Sunulan formüle göre Fırtına, zorlunlu satın alma opsiyonu içeren bir sözleşmeyle Emirhan İlkhan’ı kiralık olarak kadrosuna katacak. Genç orta saha oyuncusu geçen sezon kiralık olarak Başakşehir’de 34 maça çıkarken 2 gol, 3 asistlik müthiş bir performans ortaya koymuştu.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR MACARİSTAN’A GİTTİ

Bordo-Mavililer, Türk Hava Yollarına (THY) ait özel uçakla Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye hareket etti. Yolculuk öncesi havalimanında takımı uğurlayan taraftarlar, birlikte fotoğraf çektirdikleri futbolculara forma imzalattı. Trabzonspor, 14 Temmuz’a kadar sürecek kamp süresince 10 Temmuz Çarşamba günü Macaristan ekiplerinden Szeged Csanad ve 14 Temmuz Pazar günü Bosna temsilcisi Zeleznicar Pancevo ile hazırlık karşılaşmasına çıkacak.

YORUM YAZ