Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a Almanya'dan dev talip! Görüşme talep edildi

Beşiktaş forması giyen genç futbolcu Semih Kılıçsoy, sergilediği performansla dev takımları peşine taktı. Almanya Bundesliga temsilcisi, milli futbolcu için siyah-beyazlı ekip ile görüşme talebinde bulunulduğu ifade edildi. İşte haberin detayları...

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a Almanya'dan dev talip! Görüşme talep edildi

Beşiktaş forması ile tüm dikkatleri üzerine çeken genç yıldız Semih Kılıçsoy'a Alman devi talip oldu. Söz konusu kulüp, siyah-beyazlı ekiple Semih için resmi rakamların da yer aldığı detaylı bir görüşme yapılacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

BESİKTAS’TAN FORVETE İKİ ADAY

Sözleşmesi biten Cenk Tosun ile henüz anlaşamayan, Vincent Aboubakar ile yollarını ayırması gündemde olan Beşiktaş’ta santrfor arayışları sürüyor. Siyah-Beyazlılar’ın golcü transferindeki ana hedefleri Sebastien Haller ve Arkadiusz Milik. Borussia Dortmund, Haller ile anlaşılması halinde bonservis bedeli konusunda kolaylık sağlayacağını aktardı. Bu noktada Siyah-Beyazlı ekibin idarecileri girişimlerini hızlandırırken, diğer yandan Milik için Juventus ile temaslarını sıklaştırdı. 2026’ya kadar kulübüyle kontratı bulunan 30 yaşındaki golcü için şartlarına dair görüşmeler yapan Beşiktaş idarecileri, bu iki isimden birini ekonomik şartlarına bağlı olarak kadrosuna dahil etmek istiyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Semih Kılıçsoya Almanyadan dev talip Görüşme talep edildi

HOCADAN İKİ İSME DE ONAY

Hollandalı teknik adam Van Bronckhorst ile yönetim arasında gerçekleşen detaylı toplantıda önceliğin iki isme verilmesi yönünde görüşbirliğine varıldığı ifade edildi. Yönetim bu kapsamda rakamlar üzerinden değerlendirmelerine devam ediyor.

HOLLANDA’DAN SUGAWARA İDDİASI

Hollanda basınından Kartal’ın transfer gündemiyle ilgili yeni bir iddia geldi. Buna göre Beşiktaş Yukinari Sugawara ile ilgileniyor. Kulübü Az Alkmaar’ın bonservis beklentisi 15 milyon Euro civarında. Oyuncunun Avrupa’dan bir çok talibi mevcut. Beşiktaş’ın bu transferi gerçekleştirmek adına 10 milyon Euro’yu gözden çıkarmayı planladığı gelen haberler arasında.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoya Almanyadan dev talip Görüşme talep edildi

Dİ MARZİO’DAN EMPOLİ HABERİ

İtalyan gazeteci Di Marzio’nun haberine göre Beşiktaş, Empoli forması giyen Ardian Ismajli ile ilgileniyor. SiyahBeyazlılar’ın müzakereleri başlatmak için kısa süre içinde Empoli ile masaya oturması bekleniyor. Hollandallı hocanın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, 27 yaşındaki stoper oyuncusu Ardian Ismajili’ye imza attırmak istiyor.

STUTTGART’TAN SEMİH TALEBİ

Almanlar’ın köklü kulübü Stuttgart, Semih Kılıçsoy’u transfer etmek adına girişimlere başladı. Alman ekibinin transfer departmanından Beşiktaş ile görüşme talebinde bulunulduğu ifade edildi. Taraflar arasında Semih için resmi rakamların da yer aldığı detaylı bir görüşme yapılacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Yönetim şu an Semih’i satmayı düşünmese de teklifi dinleyecek. A Milli Takım’la EURO 24’te yer alan genç yıldızın en az bir sezon daha oynatıldıktan sonra satılmasına sıcak bakılıyor.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoya Almanyadan dev talip Görüşme talep edildi

YORUM YAZ