Trabzonspor, Fenerbahçe'nin eski yıldızdan haber bekliyor! Transferde iştah kabardı

Trabzonspor, gelecek sezon için transfer çalışmalarını son sürat devam ediyor. Bordo-mavili ekip, eski Fenerbahçeli futbolcuyu listesine aldı. Öte yandan Karadeniz ekibi, söz konusu oyuncudan transfer için haber beklediği kaydedildi.

Trabzonspor, Fenerbahçe'nin eski yıldızdan haber bekliyor! Transferde iştah kabardı

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, yeni sezon için art arda transfer hamleleri yapmaya devam ediyor. 6 oyuncuyu kadrosuna katan Karadeniz ekibi, şimdi ise gözünü eski Fenerbahçeliye dikti. İşte detaylar...

Haberin Devamı

FRANSIZLAR FIRTINA’NIN KAPISINDA

Trabzonspor’un yıldız sağ beki Meunier’in adı sıkça transferle anılmaya devam ediyor. Alman medyasında yer alan habere göre; Trabzonspor’da geçirdiği 6 ayın ardından yeniden Avrupa ekiplerinin radarına girdi. Fransa Lig 1’in iki dev takımı Olimpik Lyon ve Monaco, Meunier’in durumunu takip ediyor. Meunier’in sözleşmesinde yer alan maddeden ötürü kulüpler bu transfere sıcak bakarken Trabzonspor ise oyuncuyu bırakmak istemiyor. Meunier ise Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak bir takımdan teklif gelmesi halinde teklifleri değerlendirebileceğini kulübe bildirmişti.

Anthony Nwakaeme'den şampiyonluk sözleri!

AVCI BİREBİR GÖRÜŞECEK

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın kesin olarak takımda tutmak istediği başarılı oyuncuyla birebir görüşme yaparak süreci kesinleştirmek istediği de gelen haberler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor, Fenerbahçenin eski yıldızdan haber bekliyor Transferde iştah kabardı

ADAM BUKSA’DA RAKİPLER ÇOĞALIYOR

Bordo-Mavililer’in önceliği Onuachu olsa da alternatif isimler için çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda sezonu Antalyaspor’da tamamlayan Adam Buksa’nın ismi Trabzonspor ile anılmıştı. Fırtınanın yıldız oyuncunun durumunu araştırdığı iddia edilirken, bu transferde Beşiktaş’ın da devreye girdiği öne sürüldü. Siyah-Beyazlı ekibin Polonyalı golcünün durumunu sorduğu iddia edildi. Buksa, Avrupa Şampiyonası’nda 2 maçta süre alırken 1 gol atma başarısı gösterdi.

YENİDEN FOLCARELLİ GÜNDEMDE

Trabzonspor, devre arasında transfer edemediği 24 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Tim Jabol-Folcarelli için yeniden harekete geçiyor. Bordo-Mavili yönetim, Ligue 2 ekiplerinden Ajaccio forması giyen oyuncu için kısa süre içinde görüşmelere başlayacak. Daha önce Fransa 2. Ligi’nden Angers takımından alınan Batista Mendy’den oldukça memnun kalan Trabzonspor, aynı ligde oynayan Folcarelli’yi de kadrosuna katmayı hedefliyor. 1.87 boyundaki oyuncu, merkez orta saha, defansif orta saha ve stoper pozisyonlarında görev yapabiliyor. Ajaccio ile 33 maça çıkan ve 3 gol, 5 asistlik performans sergileyen Folcarelli, Trabzonspor’un radarında.

SZALAİ’DEN YANIT BEKLENİYOR

Kadrosuna 6 yeni isim katan Trabzonspor son olarak eski Fenerbahçeli, Hoffenheim oyuncusu Atilla Szalai’ye teklif yapmıştı. Alman ekibi ve Szalai ile görüşen Trabzonspor’un bu transferin olumlu sonuçlanmasını bekleniyor. Szalai Trabzon hakkında Türkiye’deki dostlarından bilgi alırken transfer olmaya istekli olduğu gelen bilgiler arasında. Transferin kiralık olarak sonuçlanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor, Fenerbahçenin eski yıldızdan haber bekliyor Transferde iştah kabardı

NUNEZ ELENDİ GÖZLER TRANSFERDE

Trabzonspor’un bir süredir transfer gündeminde yer alan Marcelino Nunez, Şili Milli Takımı ile yer aldığı Copa America’da hayal kırıklığı yaşadı. Arjantin, Kanada ve Peru ile A Grubunda mücadele eden Şili, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 2 puan toplayabildi. Grubu 3. olarak bitiren Şili, turnuvadan elendi. İngiliz basınında çıkan haberlerde ise Trabzonspor ile ilişkilendirilen Nunez’in yapacağı turnuva sonrası tatilin ardından kulübe geri dönmesinin beklendiği yazıldı. Trabzonspor ile İngiliz ekibi Norwich City arasında Nunez için transfer pazarlıkları devam ediyor. Süren görüşmelerde şu ana kadar her hangi bir sonuca ulaşılamadığı kaydedildi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ