Premier Lig'den Semih Kılıçsoy'a son dakika rekor teklif!

EURO 2024 tüm heyecanıyla devam ederken futbolseverlerin gözü bir yandan da transfer haberlerinde. Galatasaray, yeni sezonda kadrosunu koruyup eklemeler yaparak üst üste üçüncü şampiyonluğunu istiyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile yeni bir sayfa açan Fenerbahçe de yıldız transferleri yaparak şampiyonluk hasretini sonlandırma peşinde. Beşiktaş ise Rafa Silva'nın ardından Ciro Immobile ile imzalamak üzere. Trabzonspor'da da transfer çalışmaları hız kazanmış durumda. İşte Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

Fenerbahçe için Adama Traore iddiası!

Jose Mourinho önderliğinde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ile ilgili ortaya çarpıcı bir iddia atıldı.

ADAMA TRAORE SÜRPRİZİ

Africa Foot'un haberine göre; sarı lacivertliler, Macaristan'ın Ferencvaros takımında forma giyen Adama Traore ile ilgileniyor.

İŞTE PİYASA DEĞERİ

25 yaşındaki Malili kanat oyuncusunun Ferencvaros ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Traore'nin, Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 4 milyon euo.

Aslan'dan Simon Kjaer bombası!

Galatasaray'ın stoper transferi için çok sürpriz bir yıldızı gündemine aldığı iddia edildi. Sarı kırmızılıların, geçtiğimiz sezonlarda Fenerbahçe forması giyen sürpriz bir isim için harekete geçtiği öne sürüldü.

OKAN BURUK ONAYLADI

Galatasaray'ın, Milan'dan ayrılan ve serbest statüde bulunan Simon Kjaer için devreye girdiği öne sürüldü. Sarı kırmızılıların, stoper hattındaki olası ayrılıklar için Danimarkalı oyuncuyu gündemine aldığı iddia edildi.

Bertuğ Yıldırım için resmî girişim!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor... Sports Digitale'de yer alan habere göre sarı-lacivertli kuküp, Rennes ve Bertuğ Yıldırım ile resmî görüşmelere başladı.

EURO 2024'TE YER ALMIŞTI

21 yaşındaki santrfor, 2023 yılında Hatayspor'dan Rennes'e transfer oldu. Bertuğ, Fransız kulübüyle çıktığı 28 maçta 1 gol atıp 2 asist yaptı. Genç golcü, A Millî Takım'ın EURO 2024 kadrosunda da yer almıştı.

2028'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Bertuğ Yıldırım'ın Rennes ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 21 yaşındaki futbolcunun Transfermarkt'e göre güncel piyasa değeri ise 3,5 milyon euro.

Haberin Devamı
Muhammed Cham gemileri yaktı

Şu ana kadar altı transferle şov yapan Trabzonspor'un hedeflerinden birisi de Muhammed Cham. 23 yaşındaki 10 numara ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Clermont'tan kesinlikle ayrılmak isteyen ve bunu da net olarak yönetimine söyleyen Avusturyalı yıldız, talebi gerçekleşmeyince bir süredir idmanlara çıkmıyordu.

KAMP KADROSUNDA YOK

Bu sezon ikinci lige düşen Fransa ekibinin yönetimi de Cham'i önce kamp kadrosuna dahil etmedi, hemen ardından da kadro dışı bıraktı. Bordo mavililer, Clermont'a transfer için çok yoğun şekilde baskı yapıyor.

Okay Yokuşlu kapışması!

Rafa Silva'yı kadrosuna katan ve Ciro Immobile'yi renklerine bağlamak üzere olan Beşiktaş'ın yeni hedefi Okay Yokuşlu. Kara Kartal, millî orta saha oyuncusunu renklerine bağlamak için West Bromwich Albion ve Okay'ın menajeriyle görüşmelerini sürdürüyor.

TRABZONSPOR DA DEVREDE

Öte yandan Beşiktaş'ın ardından Trabzonspor'un da Okay için devreye girdiği öğrenildi. Takvim'in haberine göre bordo-mavili kulüp, eski oyuncusunun menajeriyle irtibata geçti. Transferde kimin mutlu sona ulaşacağı ise merak konusu.

 

Chamberlain'e yakın markaj

Yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmak isteyen Beşiktaş'ta bir yandan da gidecek oyuncular netleşiyor. Takvim'de yer alan habere göre Beşiktaş'ın yollarını ayırmak için fesih görüşmelerinde bulunduğu Alex Oxlade-Chamberlain ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

ÜLKESİNE DÖNMEYE SICAK BAKIYOR

30 yaşındaki orta saha oyuncusunu Southamptan ve Championchip ekibi Sheffield United'ın yakından takip ettiği ve Beşiktaş'tan ayrılması halinde teklifte bulunacakları ifade edildi. İngiliz futbolcunun da ülkesine dönmeye sıcak baktığı ifade ediliyor. Beşiktaş ile 2026'ya kadar kontratı bulunan tecrübeli futbolcu geçen sezon çıktığı 30 maçta 4 gol 1 asiste imza attı.

Haberin Devamı
Galatasaray, Doue transferini bitirmek üzere

Rennes'de forma giyen 21 yaşındaki sağ bek Guela Doue ile her konuda anlaşmaya varan Galatasaray, bir süredir oyuncunun kulübü Rennes’i ikna etmeye çalışıyordu.

BİTME NOKTASINA GELDİ

Kulübe yakın kaynaklar, pazarlıkların bitme noktasına yaklaştığını ve tarafların 6.5 milyon Euro’ya el sıkışacağını belirtti.

Gigot ve Vavro'dan kötü haber

Savunmayı güçlendirmek için harekete geçen Trabzonspor, sağ stoper bölgesi için çok uzun zamandır kadrosuna katmak istediği iki oyuncu Samuel Gigot ve Denis Vavro transferlerinde istediği sonucu alamadı.

BEKLEMEYE ALINDI

Takvim'in haberine göre, Gigot'un transferi için kulübü Marsilya ile büyük oranda anlaşılmasına rağmen oyuncunun ayrılmak istememesi nedeniyle transfer beklemeye alındı.

Amartey sürprizi!

Yeni sezon kadro planlaması çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Valentin Rosier’den sonra Daniel Amartey ile de yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

ROSİER'DEN SONRA...

Siyah-beyazlılar gözden çıkarılan Rosier’i karşılıklı anlaşmayla hafta başında serbest bırakmıştı. Fransız sağ bek bu ayrılığın hemen ardından İspanyol ekibi Leganes’le 1 yıllık sözleşme imzaladı.

VAN BRONCKHORST KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Skorer'in haberine göre Kara Kartal’da ayrılık sırası Amartey’de. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un Ganalı futbolcuyu yeni sezon kadrosunda düşünmediği belirlendi. Hollandalı hoca geçtiğimiz cumartesi günü Ümraniyespor’la oynanan hazırlık maçının kadrosuna Amartey’i almamıştı.

Haberin Devamı
Aston Villa'dan Barış Alper bombası!

İngiliz basınından Claretvillans'ta yer alan habere göre İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa, Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper'i kadrosuna katmak istiyor.

EURO 2024 VURGUSU

Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi: Aston Villa, Galatasaray'ın yükselen yıldızı Barış Alper Yılmaz'ın peşine düşerek transfer piyasasını hareketlendiriyor. 24 yaşındaki Türk oyuncu EURO 2024'teki etkileyici performansının ardından birçok Premier Lig kulübünün dikkatini çekti.

30 MİLYON EURO

Ian Maatsen, Ross Barkley, Samuel Iling-Junior, Lewis Dobbin ve Enzo Barrenchea'yı kadrosuna katan Villa'nın yaz transfer dönemi hareketli geçti. Ancak menajer Unai Emery ve sportif direktör Monchi bu kadarla yetinmek istemiyor. Şimdi gözlerini Barış Alper Yılmaz'a diktiler ve Galatasaray dinamik kanat oyuncusuna 25.4 (30 milyon euro) milyon Sterlin değer biçti.

Merih Demiral Süper Lig'e geliyor

EURO 2024 Avusturya-Türkiye son 16 maçında yaptığı bozkurt işareti nedeniyle UEFA'dan 2 maç men cezası alan Merih Demiral, maçtaki performansıyla adından söz ettirdi. Transferde gaza basan Fenerbahçe, performansıyla EURO 2024'e damga vuran ismi gündemine aldı.

Arabistan basınında yer alan haberlere göre; sarı-lacivertli takım, Al-Ahli forması giyen Demiral ile ilgileniyor. Haberde Al-Ahli'nin 26 yaşındaki milli stoperi kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'ye görüşme için izin verdiği belirtildi. Sarı-lacivertli yöneticiler, bu gelişmenin ardından oyuncunun transferini bitirmek için gaza bastı.

Fenerbahçe'nin eli güçlü
Milli oyuncu, daha önce yaptığı açıklamalarda Fenerbahçeli olduğunu belirtmişti. Oyuncunun sarı-lacivertli formayı giymek istemesinin Fenerbahçe'nin elini güçlendirdiği kaydedildi.

Al-Ahli farklı isimlerle de yollarını ayırıyor
Bir başka habere göre ise Al-Ahli Teknik Direktörü Matthias Jaissle; Allan Saint-Maximin, Merih Demiral ve Roberto Firmino için kulüp yönetiminden gelen teklifleri değerlendirmesini istediği yazıldı.

Demiral'ın Al-Ahli'deki performansı
Al-Ahli'ye 16.6 milyon euroya transfer olan Merih Demiral, Arabistan ekibinde 21 maça çıktı ve 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Semih Kılıçsoy'a 20 milyon euro!

Beşiktaş'ın genç yıldız adayı Semih Kılıçsoy'a İngiltere'den transfer teklifi geldiği iddia edildi.

FULHAM SÜRPRİZİ

Premier Lig ekibi Fulham, Semih'in transferi için Beşiktaşlı yetkililerle temasa geçti. Fulham'ın Semih Kılıçsoy için Beşiktaş’a 20 Milyon euro resmî teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Fulham şef scoutu Brian Talbot ile Fulham’ın diğer yetkilileri ve Samet Aybaba, Semih Kılıçsoy transferi için görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ