Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu! 4 eksik...

Galatasaray'ın Avusturya ikinci etap kamp kadrosu açıklandı. Açıklanan kadroda 4 oyuncu yer almadı.

Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu! 4 eksik...

Galatasaray'ın Avusturya ikinci etap kamp kadrosu açıklandı.

Haberin Devamı

FARKLI KAZANDI

Galatasaray, hazırlık maçında karşılaştığı Trencin'i 4-1 mağlup etti ve hazırlık dönemindeki üçüncü maçında ilk galibiyetini almış oldu. Öte yandan geçtiğimiz yaz transfer döneminde transfer edilen Zaha'dan da transfere dair önemli bir açıklama geldi.

ZAHA KALMAK İSTİYOR

Fransız medyasında yer alan haberlere göre Zaha; takımdan ayrılması beklenirken sürpriz bir karara imza attı ve Galatasaray'dan ayrılmak istemediğini söyledi. Fildişili oyuncunun Okan Buruk'un planlamasında olmamasına rağmen, bu tür bir karar vermesi şaşkınlık yarattı. Ancak, henüz Zaha'nın takımda kalıp kalmayacağı büyük bir merak konusu... 

Galatasarayın kamp kadrosu belli oldu 4 eksik...

31 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılına kadar ederken güncel piyasa değeri, 11 milyon Euro olarak dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

4 EKSİK VAR

Alexandru Cicaldau, Taylan Antalyalı ve Kazımcan Karataş gibi isimler Galatasaray'ın kamp kadrosunda yer bulmadı.

Copa America'dan sonra tatili süren Davinson Sanchez de ikinci etap kamp kadrosunda yer almayan diğer isim olarak göze çarptı.

Galatasarayın kamp kadrosu belli oldu 4 eksik...

Galatasaray'ın kamp kadrosu şu şekilde:

Fernando Muslera, Eyüp Aydın, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Batuhan Şen, Wilfried Zaha, Leo Dubois, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Mateus Tete, Halil Dervişoğlu, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Lucas Torreira, Gökdeniz Gürpüz, Atakan Ordu, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Michy Batshuayi, Barış Alper Yılmaz, Ali Yeşilyurt, Efe Akman, Metehan Baltacı.

Galatasarayın kamp kadrosu belli oldu 4 eksik...


Galatasaray'dan Trencin'e farklı tarife 4-1 | ÖZET İZLE
YORUM YAZ