Filenin Sultanları'na geri dönen Meliha Diken'den açıklama: 'Neyse ki hiç bırakmadım'

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda C Grubu'nda mücadele edecek. Önceki gün Paris'e giden Filenin Sultanları kadrosuna Meliha Diken uzun bir aradan sonra geri dönmüştü. Geri dönüşü sonrası konuşan Diken çalışmayı hiç bırakmadığını söyledi. İşte detaylar.

Filenin Sultanları'na geri dönen Meliha Diken'den açıklama: 'Neyse ki hiç bırakmadım'

2024 Paris Olimpiyat Oyunları öncesi Filenin Sultanları kadrosuna, Meliha Diken uzun bir aranın ardından geri dönmüştü. Geri dönüşü sonrası açıklamalarda bulunan Diken şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Ben de heyecanlıyım tabii ki. Biraz farklı bir katılış oldu. Hani şimdiye kadar maçları da oynamadım kızlarla. Ama tabii ki yani yıllardır beraber oynuyoruz. Uyumumuzu unutmuyoruz tabii ki. "

Mourinho, 9 yıldızı listeye almadı...

'YAZ BOYUNCA HEP ÇALIŞTIM'

Çalışmayı hiç bırakmadığını söyleyen Diken "Ben de neyse ki çalışmayı hiç bırakmadım. Yaz boyunca hep çalıştım. Topla çok olmasa da buradaki o eksikleri de tamamlamış olduk. Yoğun çalıştık, güzel çalıştık. Güzel olacağını düşünüyorum" dedi.

Paris'e erken gitmelerinin uyum sürecini kolaylaştıracağını belirten Meliha Diken, "Daha var, ama heyecanlıyız. Bugün gidiyoruz. Erkenden gitmemiz bence bizim için iyi olacak. Hem orada alışma sürecimiz daha kısa olur diye düşünüyorum. Tamamen antrenmanlara tekrar odaklanıp, maçlara da odaklanacağız" diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUM YAZ