Galatasaray'da Zaha'dan şaşırtan açıklama! Durumu belli oldu

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken takımdan ayrılacak olan oyuncular da netleşiyor. Gelecek sezonun kadrosunu planlayan teknik direktör Okan Buruk'un yeni sezonda Zaha'yla ilgili net bir karar vermediği aktarılırken Fildişili yıldızdan konuya dair açıklama geldi.

Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'yle transfer rekabetine girerek kadrosuna kattığı Zaha'dan geleceğiyle ilgili açıklama geldi. Yıldız oyuncu, yeni sezona dair şaşırtan bir karara imza attı. 

Haberin Devamı

‘ROMA 1 GÜNDE KURULMADI’

Zaha, daha önce yaptığı açıklamalarda dikkat çekici ifadeler kullanmıştı. Fildişili yıldız, “10 yıl kadar oynadım Palace’ta. Galatasaray’a geldiğimde çok yüksek beklentiler vardı. Burada da o oyuncu olmak için önce inşa etmek gerekiyor. Öz güveni yakaladığınızda, hocanızı da arkanıza alınca sürekli çalım atıyor, şut atıyor göreceksiniz beni. Daha ilk sezonumdu. Şampiyon olduğumuz için mutluyum, tüm maçlarda oynamamış olsam da. Roma bir günde inşa edilmedi. Adım adım ilerlememiz gerekiyor. Her maç daha fit olacağım, daha fazla çalım atıyor, top sürüyor olacağım. Goller de gelecek. Kendimi daha çok göstereceğim. Beni biraz bekleyin sadece.”

Galatasarayda Zahadan şaşırtan açıklama Durumu belli oldu

‘BEN BİR CANAVAR DEĞİLİM’

'Ben mükemmeliyetçi biriyim. İnsanlar bana sürekli şikayet ediyorsun der. Hayır ben mücadeleciyim. Maç içerisindeyken çok tutkulu bir insanım. İnsanlar beni farklı görüyor olabilirler ama beni tanımak zor değil. Aynı zamanda kendimi herkese açmıyorum, bunu kabul etmeliyim. Beni çok güleç bulmayabilirsiniz ama benimle rahatça arkadaş olabilirsiniz. Ben bir canavar değilim' diyerek nasıl bir profile sahip olduğunu belirtmişti.

Haberin Devamı

TAKIMDA KALMAK İSTİYOR

Fransız medyasında yer alan haberlere göre Zaha; takımdan ayrılması beklenirken sürpriz bir karara imza attı ve Galatasaray'dan ayrılmak istemediğini söyledi. Fildişili oyuncunun Okan Buruk'un planlamasında olmamasına rağmen, bu tür bir karar vermesi şaşkınlık yarattı. Ancak, henüz Zaha'nın takımda kalıp kalmayacağı büyük bir merak konusu... 

ZAHA'NIN PERFORMANSI

Fildişi Sahilli yıldız futbolcu bu sezon Galatasaray'da 42 karşılaşmada forma şansı buldu. Wilfried Zaha bu mücadelelerde 10 kez rakip fileleri havalandırdı. 31 yaşındaki hücum oyuncusu takım arkadaşlarına 5 asist yaptı.

Galatasarayda Zahadan şaşırtan açıklama Durumu belli oldu

31 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılına kadar ederken güncel piyasa değeri, 11 milyon Euro olarak dikkat çekiyor.

YORUM YAZ