SON DAKİKA: Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu! Kanarya, Lugano'yu elerse...

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda İsviçre ekibi Lugano ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin, 3. turdaki muhtemel rakibi belli oldu. Sarı-lacivertli takım, İsviçre ekibini elemesi halinde Fransa Ligue 1 kulübüyle karşı karşıya gelecek.

İşte Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakip!

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Lugano'ya elenmesi durumunda UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi, FC Dinamo Kiev (UKR) - FK Partizan (SRB) eşleşmesinin mağlubu oldu.

Öte yandan,

Sarı Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi yolundaki ikinci ön eleme turundaki İsviçre temsilcisi FC Lugano ile yarın akşam 21.30’da (TSİ) oynayacağı ilk maçının, D-Smart ile D-Smart GO’dan yayınlanacağı öğrenildi.

İşte maç tarihleri

Şampiyonlar Ligi'nde 3. Ön Eleme Turu ilk maçları, 6-7 Ağustos, rövanşlar ise 13 Ağustos tarihinde oynanacak.

Devler Ligi'ndeki tüm eşleşmeler şu şekilde:

Slavia Prag (Çekya) - Union Saint-Gilloise (Belçika) |

Lille (Fransa) / Lugano (İsviçre) - Fenerbahçe

Dinamo Kiev (Ukrayna) / Partizan (Sırbistan) - Rangers

(İskoçya)Salzburg (Avusturya) - Twente (Hollanda)

Fenerbahçe'den kura sonrası paylaşım!
Haberin Devamı
Fenerbahçe'nin rakibi Lille!

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki muhtemel rakibi Fransız kulübü Lille oldu. Sarı-lacivertliler, Lugano'yu elerse Lille ile oynayacak.

Kura çekimi başladı!

Fenerbahçe için kritik kura çekimi başladı!

Fenerbahçe elenirse Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri kimler?

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lugano'ya elenmesi halinde UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turundaki muhtemel rakipleri

AFC Ajax / FK Vojvodina

Molde FK / Silkeborg IF

FC Dynamo Kyiv / FK Partizan (Mağlubu)

Wisła Kraków / SK Rapid Wien

Haberin Devamı
Lille

Kanarya'nın diğer muhtemel rakibi ise Fransa Ligue 1 temsilcisi Lille... Yusuf Yazıcı'nın ayrıldığı Fransız kulübü, geçen sezon ligi 4. sırada tamamlamıştı.

Slavia Prag

Fenerbahçe'nin bir diğer rakibi ise Çekya temsilcisi Slavia Prag... Jindrich Trpisovsky'ın talebeleri, geçtiğimiz sezon Çekya Ligi'ni Sparta Prag'ın arkasında ikinci sırada bitirmişti.

Glasgow Rangers

Jose Mourinho'nun ekibinin bir diğer muhtemel rakibi ise Glasgow Rangers. Millî futbolcu Rıdvan Yılmaz'ın da formasını giydiği İskoç devi, geçtiğimiz sezon İskoçya Premier Lig'ini Celtic'in arkasında 75 puanla ikinci sırada tamamladı.

Haberin Devamı
Salzburg

Fenerbahçe'nin muhtemel rakiplerinden biri, Avusturya Bundesliga kulübü Salzburg. Matthias Jaissle'nin öğrencileri, geçen sezon Avusturya Bundesliga'yı şampiyon tamamlamıştı.

Muhtemel rakipler kimler?

Fenerbahçeli taraftarları kura heyecanı sararken, sarı-lacivertli kulübün 3. Ön Eleme Turu'ndaki muhtemel rakipleri de belli oldu. İşte Kanarya'nın muhtemel rakipleri...

Fenerbahçe'nin rakibi belli oluyor

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile yeni bir sayfa açan ve Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında yarın akşam İsviçre ekibi Lugano'ya konuk olacak.

3. TURDAKİ MUHTEMEL RAKİBİ BELLİ OLUYOR

Fenerbahçe, Lugano'yu saf dışı bırakması halinde Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'na yükselecek. Sarı-lacivertli takımın, 3. turdaki muhtemel rakibi ise bugün saat 13.00'te çekilecek kuranın ardından belli olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ