Gedson Fernandes'ten hakem isyanı: Haksızlığa uğradık, adil değildi!

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes, 2-1 kaybettikleri Beşiktaş maçının ardından konuştu, "Herkes gibi hakemler de işlerini yapıyorlar ama verdiği kararlar, kartlar, fauller... Hakemin bugünkü standart olarak tutumu yanlıştı, çok adil değildi." dedi.

Gedson Fernandes'ten hakem isyanı: Haksızlığa uğradık, adil değildi!

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Namağlup unvanı sona eren Kara Kartal'da Gedson Fernandes, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Maçın hakemi Arda Kardeşler'e tepki gösteren Portekizli orta saha, haksızlığa uğradıklarını dile getirdi ve şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

'Hakem adil değildi'

"Biz mağlubiyeti kabul ediyoruz ama bugünkü hakem de adil değildi. Kötü hakem yönetimi tarafından da cezalandırıldık. Haksızlığa uğradık. Kartlar, fauller. Neredeyse aksiyonların çoğunda aleyhimize karar verdi. Galatasaray'ın 2. golünde kalecimiz daha barajı kurdurmadan hakem maçı başlattı. Bu çok yanlış. Daha barajı kurdurmadan hakem başlatıyor."

'Haksızlığa uğradık'

Bugün biraz hakem haksızlığına uğradığımızı söyleyebilirim. Herkes gibi hakemler de işlerini yapıyorlar ama verdiği kararlar, kartlar, fauller... Hakemin bugünkü standart olarak tutumu yanlıştı, çok adil değildi."

YORUM YAZ