Galatasaray'dan Beşiktaş galibiyeti sonrası art arda olay göndermeler! Paylaşılan video gündem oldu

Trendyol Süper Lig’i 10. haftasında Galatasaray, RAMS Park’ta Beşiktaş ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı mücadeleyi 2-1'lik skorla kazandı. Bu sonuçla puanını 28’e çıkaran Aslan hem liderliğini hem de yenilgisizliği sürdürdü. Maçın ardından sarı-kırmızılı ekip, sosyal medyadan olay göndermelerde bulundu.

Galatasaray'dan Beşiktaş galibiyeti sonrası art arda olay göndermeler! Paylaşılan video gündem oldu

Süper Lig’in 10’uncu haftasında oynanan derbi maçta Galatasaray, konuk ettiği Beşiktaş’ı 2-1 yendi. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 13’üncü dakikada Davinson Sanchez ile 67’nci dakikada Victor Osimhen kaydetti. Siyah-beyazlıların maçtaki tek golünü 90+4’üncü dakikada Ernest Muçi attı. Bu sonuçla namağlup Galatasaray, puanını 28’e yükseltti. Bu sezonki ilk yenilgisini yaşayan 1 maçı eksik Beşiktaş ise 20 puanda kaldı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’IN NAMAĞLUP UNVANI SONA ERDİ

Bu sonuçla Kartal’ın namağlup unvanı da sona erdi. Bu müsabakaya kadar Beşiktaş, ligde 6 galibiyet, 2 beraberlik elde etmişti. Siyah-beyazlı takım, ligdeki ilk mağlubiyetini Galatasaray karşısında aldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst ise Mircea Lucescu’nun 2002-2003 sezonunda elde ettiği 26 maçlık yenilmezlik serisinden bu yana siyah-beyazlı takımda görev almış teknik direktörler arasında ilk sezonunda en uzun namağlup (8) serisine sahip çalıştırıcı unvanını aldı.

Galatasaraydan Beşiktaş galibiyeti sonrası art arda olay göndermeler Paylaşılan video gündem oldu

GALATASARAY EVİNDE BEŞİKTAŞ’A 8 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Derbiden galip ayrılan Galatasaray, Beşiktaş’a karşı evindeki yenilmezlik serisini 8 maça yükseltti. Cimbom bu derbinin ardından oynadığı 8 mücadelede 7 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Haberin Devamı

OLAY GÖNDERMELER

Galatasaray, sosyal medyadan ilk olarak "Namağlup takım yoktur, Galatasaray ile oynamamış takım vardır!" paylaşımı yaptı.

BİR GÖNDERME DAHA

Daha sonra Galatasaray, "İnletelim Türkiye'yi Cimcomcom diye" ifadelerini kullanarak bir video paylaştı.

BEŞİKTAŞ'A YANIT VERDİ

 Galatasaray Kulübü, Beşiktaş'ın Yunus Akgün'ün ceza almamasının ardından yaptığı paylaşıma cevap verdi

YORUM YAZ