Galatasaray'da Davinson Sanchez'den derbide alınan 3 puanın önemine vurgu

Galatasaray'ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez, 2-1 kazandıkları Beşiktaş maçının ardından konuştu, "Önemli olan üç puanı almaktı. Uzun lig maratonunda aradaki farkı açtık. Bu da ilerleyen dönem için çok daha önemli olacak." dedi.

Galatasaray'da Davinson Sanchez'den derbide alınan 3 puanın önemine vurgu

Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti ve namağlup liderliğini sürdürdü. Rams Park'ta skor perdesini açan isim olan Davinson Sanchez, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Galibiyetin önemine vurgu yapan ve 3 puanın ilerleyen dönemde çok daha önemli olacağının vurgusunu yapan Kolombiyalı stoper, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

'Uzun lig maratonunda aradaki farkı açtık'

"Biz iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Genel oyunun performansına baktığımızda iyi bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum. İlk yarı özellikle fırsatlar bulduk golümüzü de bulduk. İkinci yarı çok daha fazlasını yaptık. Daha fazla şans bulduk ve golümüzü attık. Bu akşam önemli olan üç puanı almaktı bizim için. Uzun lig maratonunda aradaki farkı açtık. Bu da ilerleyen dönem için çok daha önemli olacak."

'Duran toplardan avantaj sağlamaya çalışıyoruz'

"Gabriel ile iyi bir iletişimimiz var ama duran toplar konusunda Dries’le de iyi bir uyumumuz olduğunu düşünüyorum. Sadece ben değil Mauro, Abdülkerim, Osimhen, Nelsson da aynı şekilde etkili oluyorlar. Takım olarak duran toplardan pozisyon yaratmaya ve bunlardan avantaj sağlamaya çalışıyoruz. Bu konuda çok fazla çalışmamız var. Birçok kere bunları çalışıyoruz. Üç puan önemliydi. İkinci yarıda iyi bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum."

PERDEYİ DAVINSON AÇTI!

YORUM YAZ