Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın şoföründen Galatasaray muhabirine yumruklu saldırı

Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçının ardından Rams Park'ta olay çıktı. A Spor muhabiri Emre Kaplan, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın şoförü Sezgin Gülnar tarafından saldırıya uğradı ve hastaneye kaldırıldı.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasındaki derbide Beşiktaş'ı 2-1 yenen Galatasaray, namağlup liderliğini sürdürdü. Süper Lig'de 10. haftayı 9 galibiyet ve 1 beraberlikle kapatan Sarı Kırmızılılar, geçen sezon gerçekleştirdiği en iyi sezon başlangıcını tekrarlarken karşılaşmanın ardından istenmeyen olaylar yaşandı.

Haberin Devamı

Hasan Arat'ın şoföründen Emre Kaplan'a saldırı

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ve Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar'ın basın mensuplarına açıklama yapıp stadyumdan ayrılmasının ardından Rams Park'ta olay çıktı. A Spor Muhabiri Emre Kaplan, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın şoförü Sezgin Gülnar tarafından saldırıya uğradı.

Hastaneye kaldırıldı

Aldığı darbe sonrası burnu kırılan Emre Kaplan, hastaneye kaldırıldı. Basın mensuplarının da yaşanan olay sonrası hastaneye hareket ettiği aktarıldı.

Dikkat çeken paylaşım

Emre Kaplan'ın yaşanan saldırıdan kısa bir süre önce yaptığı paylaşım dikkat çekmişti. Kaplan, derbinin ardından kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Geçmiş olsun Hasan Arat, geçmiş olsun Hüseyin Yücel. Acil şifalar dilerim" ifadelerini kullanmıştı. Saldırı nedeninin Emre Kaplan’ın sosyal medyasında yaptığı paylaşımdan kaynaklanabileceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş Başkanı Hasan Aratın şoföründen Galatasaray muhabirine yumruklu saldırı

Hüseyin Yücel: Polise teslim oldu

Yaşanan olayların ardından Emre Kaplan'a geçmiş olsun dileklerini ileten Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, "Bu olayı sonuna kadar kınıyorum." dedi ve ekledi:

"Gazeteci kardeşimize geçmiş olsun. Böyle bir olayın şahsım adına, kulübüm adına kabul edilebilmesi kesinlikle söz konusu değildir. Bu olayı sonuna kadar kınıyorum. Feyyaz Hoca, ben ve Onur Göçmez, maç sonu basın toplantısına katıldık ve ayrıldık. Sezgin arkadaşımız böyle böyle bir olaya karışmış dediler. Ben de 'Yapabileceği en büyük hatayı yapmış' dedim. Olayın kendisi başlı başına felaket ama diğer taraftan da bizim derdimiz hakem, kan ağlıyoruz. Tamamıyla maçın önüne geçecek bir olay yarattı. Nereden bakarsanız tutarsızlık. Hasan Arat ile konuştum ve bilgisi var. Şoförü polise teslim oldu."

YORUM YAZ