Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'tan zehir zemberek sözler! 'Galatasaray nasıl 9 kişi kalmadı'

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında derbide Galatasaray, sahasında karşılaştığı Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Müsabaka sonrasında Beşiktaş'ın hocası Giovanni van Bronckhorst'tan zehir zemberek açıklamalar geldi.

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'tan zehir zemberek sözler! 'Galatasaray nasıl 9 kişi kalmadı'

Sarı-Kırmızılı ekip, sahasında karşılaştığı Beşiktaş’ı 2-1'le geçti. Beşiktaş'ın Hollandalı hocası, maç sonunda çok önemli ifadeler kullandı. 

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst şu ifadeleri kullandı: 

"Mağlubiyet üzücü. Zor maç olacağını biliyorduk. Oyunu beğendim. Özgüvenli ve domine ettik. Bir takım futbol oynamak istedi. Bu bizdik. Çok fazla konuşmak istemiyorum. Ceza alabilirim. Galatasaray'ın neden 9-10 kişi kalmadığını anlamıyorum. Bize yapılan faullerden kırmızı kart çıkmaması inanılmazdı. Anlamıyorum. Hakem tarafından korunmadık, bunu herkes gördü."

Beşiktaş olarak geldik ve bunu gösterdik. Korkmadık. Duran toptan fırsatlar verdik. Oradan rakip tehlikeliydi. 2 gol buldular. Ersin ikinci golde barajı ayarlarken hakem düdük çaldı. Bununla ilgili bir açıklama olması lazım. Çift atladı, mideye vurdu, forma çekti, her şeyi yaptılar. Bu şekilde skor almanız zor oluyor. Ben performansımızdan memnunum. Sezon uzun.

"Biz bugün kaybettik. Üzgünüz. Hayatta daha önemli şeyler var. 29 Ekim'i kutlamak istiyorum. Türk halkı doyasıya bu bayramı kutlamalı."

Beşiktaşta Giovanni van Bronckhorsttan zehir zemberek sözler Galatasaray nasıl 9 kişi kalmadı

YORUM YAZ