Matthijs de Ligt: Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanma hırsı var

Alman devi Bayern Münih'in bu sezon kadrosuna kattığı Hollandalı stoper Matthijs de Ligt, eski takımı Juventus hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Yeni takımını değerlendiren Matthijs de Ligt, "Juventus harika bir takım ama buraya gelmek benim için başka bir adımdı çünkü Bayern'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanma hırsı var. Juve'de bunu hissetmemiştim" dedi.

Matthijs de Ligt: Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanma hırsı var

Alman devi Bayern Münih'in bu sezon kadrosuna kattığı Hollandalı stoper Matthijs de Ligt, eski takımı Juventus hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

NOS'a konuşan başarılı savunma oyuncusu transferi ile ilgili olarak, "Juventus'ta geçirdiğim zamandan gerçekten zevk aldım, ancak yeni bir meydan okuma için zamanın geldiğini hissettim" dedi.

"Bayern'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanma hırsı var"

Bayern Münih'te Şampiyonlar Ligi'ni kazanma hırsının bulunduğunu ancak Juventus'ta aynı isteği hissetmediğini belirten De Ligt, "Juventus harika bir takım ama buraya gelmek benim için başka bir adımdı çünkü Bayern'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanma hırsı var. Juve'de bunu hissetmemiştim" sözlerini dile getirdi.

Hollanda Milli Takımı'nın felsefe olarak Bayern Münih'e daha yakın olduğunu söyleyen başarılı stoper, "Bayern Münih, Hollanda Milli Takımı'nın sahada ne istediğine felsefe olarak daha yakın. İlk iki ayımdan çok memnunum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Dev bonservis

2019 yılında AJax'tan Juvnetus'a yaklaşık 85.5 milyon Euro bonservis bedeline transfer olan 23 yaşındaki Hollandalı futbolcu, bu sez

Yeni takımında savunma hattının önemli isimleri arasında kısa sürede giren Matthijs de Ligt, bu sezon 9 maçta forma giydi ve 1 kez gol atma başarısı gösterdi.

YORUM YAZ