Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nu KAP'a bildirdi! Stadyuma geldi, taraftarı selamladı | İşte o görüntüler

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun satışı için Brighton ile transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildirdi. Öte yandan genç oyuncu, Amex Stadyumu'na geldi ve taraftarla selamlaştı.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi için görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Genç oyuncu, Brighton'ın Crawley Town ile oynayacağı İngiltere Lig Kupası maçı öncesi stadyuma gidip tribünleri selamladı.

Haberin Devamı

İŞTE MALİYETİ

Fenerbahçe'den KAP açıklaması:

"Profesyonel Futbolcumuz Ferdi Erenay Kadıoğlu'nun İngiliz Kulübü The Brighton and Hove Albion FC'ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 30.000.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri The Brighton and Hove Albion FC tarafından ödenecektir.

Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına bağlı olarak The Brighton and Hove Albion FC tarafından, Kulübümüze azami 5.000.000 Avro bonus bedeli ödenecektir. 

Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; The Brighton and Hove Albion FC'nin elde edeceği transfer bedelinin %10'u sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir"

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlunu KAPa bildirdi Stadyuma geldi, taraftarı selamladı | İşte o görüntüler

TARAFTARI SELAMLADI

Ferdi Kadıoğlu, Brighton'ın Crawley Town ile oynayacağı İngiltere Lig Kupası maçı öncesi The Amex'te tribünleri selamladı.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nu KAP'a bildirdi! Stadyuma geldi, taraftarı selamladı | İşte o görüntüler

VEDA ETTİ

Ferdi Kadıoğlu, tüm taraftara teşekkür ederek bir veda paylaşımında bulundu.

Yıldız isim yaptığı açıklamada, "Hem benim için hem kulübümüz için hem de taraftarlarımız için zor bir an ama hayatta bazen böyle şeyler olur. Yollarınızın ayrılması gerekebilir. Bu kadar büyük bir kulübe imza atmaktan dolayı çok mutlu ve gururluydum. Taraftarlarımıza her şey için teşekkür ediyorum. Kalbimdesiniz." ifadelerini kullandı.

Ferdi, gözyaşları içerisinde veda mesajını tamamladı.

FENERBAHÇE KARNESİ

Fenerbahçe, genç futbolcuyu 2018-2019 sezonu başında kadrosuna katmıştı. Sarı-lacivertliler, Ferdi Kadıoğlu'nun transferi için 1 milyon 400 bin euro bonservis bedeli ödemişti.

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe forması ile toplam 204 resmi maça çıktı. Genç oyuncu bu müsabakalarda 18 gol ve 22 asistlik performans sergiledi.

 

YORUM YAZ