Galatasaray'a bedavaya dünya yıldızı! Atletico Madrid...

Süper Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ederken, transfer döneminde de heyecan doruktu. Avrupa'da mücadele eden Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile ilgili günün öne çıkan bomba transfer iddialarını sizler için bir araya getirdik.

Galatasaray için sürpriz transfer iddiası

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray için yeni bir isim ortaya atıldı. Sarı kırmızılı takım, bonservisi elinde olan sol stoper Mario Hermoso ile ilgileniyor.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Haberde yönetimin ilk teklifi yaptığı ve pazarlıkların devam ettiği belirtildi. Abdülkerim'in formsuzluğu sonrası harekete geçen Galatasaray, yeni sezonda sorun yaşamamak adına transferi kısa süre çinde bitirmek istiyor.

BONSERVİSİ ELİNDE
29 yaşındaki İspanyol stoper, Atletico Madrid ile sözleşmesinin sona ermesiyle boşa çıktı. Oyuncu ile birçok kulübün ilgilendiği biliniyor. Atletico'da toplamda 174 maça çıkan Hermoso, 10 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe'den resmi teklif

Portekizli teknik adam Jove Mourinho yönetiminde yeni sezona başlayan Fenerbahçe uzun süredir kadrosuna katmak istediği orta saha transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Ferdi Kadıoğlu'nun da rekor bir bonservis ile takımdan ayrılmasının ardından, sarı lacivertliler oluşan bütçeyle orta saha transferini bitirmek üzere. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Manchested United forması giyen ancak bonservisi Fiorentina'da olan Sofyan Amrabat'a Fenerbahçe resmi teklif yaptı.

Transferin kısa süre içinde bitmesi gerekiyor.

Arda'nın gözü transferde Galatasaray'da

Arda Turan yönetimindeki Süper Lig ekibi Eyüpspor'un Galatasaray forması giyen Leo Dubois'yla ilgilendiği ortaya çıktı. İstanbul temsilcisinin, tecrübeli savunmacı için harekete geçtiği belirtildi. Eyüpspor'un transfer için Leo Dubois tarafıyla görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı.

BU SEZON 3 MAÇA ÇIKTI
29 yaşındaki sağ bek, bu sezon Galatasaray'da 3 maça çıktı. Okan Buruk, Leo Dubois'ya 170 dakika forma şansı verdi. Leo Dubois'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Fransız futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro.

G.SARAY'IN ÖDEDİĞİ BONSERVİS
Nantes altyapısında yetişen Leo Dubois daha sonra Olimpik Lyon'da oynadı. Galatasaray, 2022-2023 sezonu başında Leo Dubois için 2 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Fransız futbolcu, geride kalan sezonda kiralık olarak Başakşehir forması giydi. Leo Dubois, Fransa Milli Takımı'nda 13 karşılaşmada süre aldı.

Haberin Devamı
Beşiktaş'ta Aboubakar krizi

Beşiktaş yönetiminin yolları ayırmak istediği oyuncuların başında Vincent Aboubakar geliyor.

Yönetimin ayrılık kararını kendisine bildirdiği Aboubakar, gelen tekliflere rağmen Beşiktaş'tan ayrılmayı kabul etmedi. Kamerunlu golcü her ne kadar Beşiktaş'ta kalıp kontratında yazan ücreti alma konusunda diretse de Beşiktaş yönetimi Kamerunlu oyuncuyla yollarını ayırmakta kararlı.

32 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş ile sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor.

Göztepe'den sürpriz transfer hamlesi

Trendyol Süper Lig'de transfer harekatını sürdüren Göztepe'den yeni bir hamle gelmek üzere. Sarı-kırmızılı ekip, son olarak Arsenal forması giyen 32 yaşındaki Portekizli sağ bek Cedric Soares'e kanca attı. Özellikle sağ bekte büyük boşluklar veren İzmir temsilcisi, yapacağı nokta atışı bir transferle bu sorunu ortada kaldırmak istiyor. Alanyaspor maçında bu bölgede oynayan Lasse Nielsen'in yavaş kalması nedeniyle teknik direktör Stanimir Stoilov, bu bölgeye transfer için yönetimden talepte bulundu. Şu an boşta olan oyuncuyu kıskacına alan kurmaylar, önümüzdeki günlerde, nabız yoklayacak.

FAZLA FORMA GİYEMEDİ
Geçen sezon Arsenal ile 5 maça çıkan oyuncu yalnız 1 kez ilk 11'de forma giydi. Daha çok oynayarak kendini gösterebileceği bir takımda mücadele etmek isteyen Soares, bu sezon Arsenal'in U21 takımıyla müsabakalara çıkmaya başlamıştı. Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, oyuncuyu takımda düşünmeyince İngiliz ekibiyle kontrat yenilemeyen Soares boşa çıktı. Bonservisi elinde olan oyuncunun önümüzdeki günlerde gelen teklifleri değerlendirerek imzayı atacağı kaydedildi.

ADI GALATASARAY İLE ANILMIŞTI
Deneyimli sağ bek oyuncusu Cedric Soares, geçen sezon ocak ayı transfer döneminde Galatarasay ile temasa geçerek masaya oturmuştu. İngiliz basını tecrübeli ismin İstanbul temsilcisi ile imzalamaya yaklaştığını belirtmişti. O dönem Arsenal'in oyuncusu olan Soares, yüksek bonser vis ücreti nedeniyle Galatasaray ile anlaşma sağlayamamış ve taraflar transferden vazgeçmişti.

Galatasaray'da son aday Operi

Sol bek arayışlarına devam eden Galatasaray'da gündeme gelen son isim Le Havre'de forma giyen Christopher Operi oldu. Fransız basınında yer alan haberlere göre; sarı - kırmızılılar Fildişi oyuncu hakkında bilgi aldı. 

Haberin Devamı
Galatasaray'da gündem Otavio

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Portekiz'in yüksek tirajlı gazetelerinden O'Jogo'da yer alan habere göre; Galatasaray Portekizli yıldız oyuncu Otavio'yu kadrosuna katmak istiyor.

Al Nassr, 29 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için Ağustos 2023'te Porto'ya 60 milyon Euro bonservis ödemişti.

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık! Krunic'in yeni adresi

Yaptığı kaliteli transferlere yenilerini eklemek isteyen Fenerbahçe'de gündemin ilk sıralarında orta saha ve sol bek bulunuyor. Ferdi'nin ayrılması sonrasında bir takviye yapılacak. Diğer yandan Fred'in yanında orta aland oyunu iki yönlü oynayabilecek ve dinamizm katabilecek bir isim aranıyor.

Ancak transfer için büyük engel var. Yabancı kontenjanı. Bu nedenle de gönderilmesi gereken oyuncular mevcut. Fakat şu ana kadar bekelenen ayrılık yaşanmadı. Resmi teklif olmaması, kulübün elini kolunu bağladı. En ufak bir öneride kolaylık sağlanacak fakat bir türlü istenen noktaya gelinemedi.

RADE KRUNIC'E TALİP ÇIKTI
Ayrılması beklenen isimlerin başında Rade Krunic geliyordu. Geçen sezon kiralanan ve satın alma opsiyonu da aktifleştirilerek bonservisi alındı. Boşnak futbolcu alındığı dönemden bu yana gösterdiği kötü performansı devam ettirince gözden düştü. Jose Mourinho da deneyimli teknik adam da yönetimden 30 yaşındaki orta sahanın gönderilmesini isteyerek yerine takviye yapılmasını istedi. Diğer yandan Krunic'e talip var.

Fenerbahçe'nin yollarını ayırmak istediği Rade Krunic'in yeni adresi Serie A olabilir. Çizme ekiplerinden Empoli, yıldız futbolcuyu kiralamak istiyor. İlerleyen günlerde resmi teklifin ulaştırılması bekleniyor. Krunic bu sezon çıktığı 4 maçta 223 dakika süre aldı ancak skor katkısında bulunamadı.

YORUM YAZ