Rıza Çalımbay 'Şampiyonluğun en büyük adayı' dedi favorisini açıkladı! Christoph Daum...

Süper Lig'de son olarak geçen sezon Beşiktaş'ı çalıştıran tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay, gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bu sezonun şampiyonluk favorisini açıklayan Çalımbay'ın, geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan Christoph Daum hakkındaki sözleri dikkat çekti.

Rıza Çalımbay 'Şampiyonluğun en büyük adayı' dedi favorisini açıkladı! Christoph Daum...

Süper Lig'de son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Rıza Çalımbay, Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, şampiyonluk yarışı için en şanslı gördüğü takımı açıkladı.

Haberin Devamı

Azerbaycan konusundaki şaşkınlığını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı şu ifadeleri kullandı:

"İran'dan 2 takımdan teklif geldi ancak nazik bir dille reddettim. Azerbaycan Milli Takımı ile de adımız anıldı fakat olmadı. Azerbaycan'ı tam olarak anlayamıyorum; Azerbaycan bizim ikinci ülkemiz. Maalesef bizim ülkemizden antrenör düşünmüyorlar. Beşiktaş'ta başarısız olan Santos'u aldılar, çok şaşırdım"

Rıza Çalımbay Şampiyonluğun en büyük adayı dedi favorisini açıkladı Christoph Daum...

'FAVORİ BEŞİKTAŞ'

Bu sezon Beşiktaş'ın iyi bir görüntü çizdiğini belirten Çalımbay, siyah-beyazlıların Süper Lig Şampiyonluğu için favori olduğunu belirtti. Çalımbay, şu sözleri sarf etti:

"Süper Lig'de 3 hafta geride kaldı. Keskin yorumlar için erken fakat oynanan futbol bize 'Beşiktaş şampiyonluğunun en büyük adayı' diyor. Bu sezon şampiyonluk favorim Beşiktaş. Anadolu'dan da ön plana çıkan takımlar oldu. Önümüzde haftalarda daha net yorumlar yapılacaktır."

Haberin Devamı

 

Rıza Çalımbay Şampiyonluğun en büyük adayı dedi favorisini açıkladı Christoph Daum...


DAUM'U UNUTMADI

Geçtiğimiz günlerde hayata veda eden Christoph Daum'dan da bahseden Rıza Çalımbay, "Christoph Daum'un hem oyuncusu oldum, hem de yardımcı hocası oldum. Kendisi çok iyi bir insan ve çok iyi bir antrenördü. Ülkemizi çok seven biriydi. Ruhu şad, mekânı cennet olsun" şeklinde konuştu.

YORUM YAZ