Fenerbahçe'de transfer düğümü çözülüyor: Resmi teklif yapıldı

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe iki bölge için mutlu sona çok yaklaştı. Sarı - lacivertliler dün geceden beri yoğun bir mesai harcarken sürpriz teklif ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de transfer düğümü çözülüyor: Resmi teklif yapıldı

Süper Lig'in üçüncü haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Sarı - lacivertlilerde deplasmanda kazanılan farklı galibiyetin sevinci yaşanırken bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu'nun yerine bir sol bek ve bir de orta sahaya yıldız bir isim transfer etmek istiyor.

SOLA MEDINA

Sol bek arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe, Boca Juniors'ın yıldız ismi Cristian Medina'yı transfer etmek istiyor. Sarı - lacivertlilerin dışında Fiorentina da oyuncuyla yakından ilgileniyor.

TEKLİF 15 MİLYON DOLAR

Hem Fenerbahçe hem de Fiorentina’nın 15 milyon Dolar'lık bir bonservis teklif etmesi bekleniyor. Kanarya’nın transferdeki en büyük kozu Jose Mourinho. 22 yaşındaki oyuncu için Fiorentina’nın cazip yanı ise İtalya Ligi’nde kariyerini sürdürme fırsatı.

ORTA SAHA DÜĞÜMÜ ÇÖZÜLÜYOR: İLK TEKLİF YAPILDI

Orta saha arayışlarına da devam eden Fenerbahçe bu bölgede de mutlu sona yaklaşıyor. İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Fiorentina geçtiğimiz saatlerde, Amrabat için Fenerbahçe'den ilk resmi teklifi aldı.

Haberin Devamı

Bir başka İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla ise sarı - lacivertlilerin kiralama teklifi yaptığını açıkladı.

Fenerbahçede transfer düğümü çözülüyor: Resmi teklif yapıldı

YORUM YAZ