Yazık oldu!

Abone Ol Google News

Tek kelimeyle yazık oldu. Üzülmemek elde değil. Deyim yerindeyse kadro kalitesi ve beklentilerle çelişen bir kenar yönetimi yüzünden hevesimiz kursağımızda kaldı.

Haberin Devamı

Tamam, maça iyi başlayan taraf Hollanda milli takımıydı, ilk tehlikeli atakları yapan da onlar oldu doğal olarak. Ama giderek oyunda dengeyi sağladı ve ilk golü de buldu takımımız.

Gönlümüzü Samet Akaydın attı, ama bu golde aslan payı topu doğru yere atılması gereken şekilde atan Arda Güler'indi.

Arda demişken pas hatası yapan Ferdi Kadıoğlu'na takım ruhunu yaralayan ve takım arkadaşını demoralize eden el kol hareketi yapmasını onun kalitesinde hiç ama hiç yakıştıramadım.

Eğri oturup doğru konuşalım, Hollanda öteden beri heybesi futbol kültürü ve kendisine özgü birikim taşarak turnuvalarda boy gösteriyor. Dolayısıyla, Hollanda'ya elenmek ne ayıp ne günah.

Ancak, böyle bir takım karşısında öne geçmişken, avantajı korumak adına kenar yönetiminin de doğru zamanda yapması gereken doğru şeyler olmalı.

Maalesef, Montella bu bilinç ve sorumluluktan uzaktı dün akşam.

Haberin Devamı

Misal, Kenan Yıldız çok pasif kalmış, Hollanda yoğun baskı kurmuş ve sen geriye düştükten sonra oyuna müdahale ediyorsun.

Biliyorum, eksiklerimiz vardı, ama Vincenzo Montella oyuna zamanında doğru müdahale yapabilse şimdi gülen taraf biz olacaktık.

Yazık oldu doğrusu.

YORUM YAZ