Marş marş A Grubu'na!

Abone Ol Google News

Montella bence bu değerli ve kaliteli kadroyu gerektiği şekilde yönetemiyor. Tamam, her futbolcu gol atabilir. Ama en çok ve rahat şekilde "Golcü"ler atar her halde golü.
Tamam, hava ve zemin dezavantajı resmen nanik yaptı ulusal takımıza dün akşam Reykjavik'te. Ancak, her zemin ve takıma karşı oynayabilecek bir oyunu olmalı bence bu kaliteli kadronun.
Misal, böyle bir hava ve sahada fizikgüç faktörünü gözönünde tutmak zorunda kaliteli yada "Sınıf" bir teknik direktör bana göre. Bütün bunları gözetti mi Vincenzella Mlntella? Açıkçası, ""Evet" diyemiyorum bu soruya. Sırf bu nedenle de ilk yarıda hayal kırıklığı yaşadık zaten.

Haberin Devamı

Neyseki dün akşam Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler,
Abdülkerim Bardakçı, Kerem Aktürkoğlu ve İrfan Can Kahveci başta olmak üzere oyuncularımızın büyük çoğunluğu iklim koşullarına ve zemine inat büyük bir karakter sahaya koydular.

Maçın hemen başında geriye düştüğümüz bir maçı çeviermek, zor bir deplasmandan galibiyetle dönmek hem de liderliği sürdürerek. Eh, selam durmak ve alkışlamak şart her halde böyle bir başarıyı ve bu başarının altına imza atmış futbolcu gurubunu.
Tamam, İzlanda bizim ortalama bir kentimizin nüfusuna sahip. İyi de nüfus belirleyici olamıyor bu tür alanlarda. Aksine, altyapıya yatırım, bilime göre davranış ve hareket etmek asıl belirleyici oluyor.
Lider dönüyor "Bizim çocuklar" İzlanda'dan. Hem de ilk kez İzlanda deplasmanından galibiyetle dönerek. Marş, marş UEFA LiGİ'nde A Grubu'na , terikler çocuklar, alkışı hakettiniz ananızın aksütü kadar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ