Voleybol Federasyonu'nda seçim günü! Mehmet Akif Üstündağ mı Gökhan Dinçer mi?

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun (TVF) Seçimli Olağan Genel Kurulu, bugün Ankara’da yapılıyor. Saat 10.00’da başlayan kongrede, mevcut başkan Mehmet Akif Üstündağ ile Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün eski başkanı Gökhan Dinçer başkanlık için yarışıyor.

Voleybol Federasyonu'nda seçim günü! Mehmet Akif Üstündağ mı Gökhan Dinçer mi?

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun (TVF) Seçimli Olağan Genel Kurulu, bugün Ankara'da heyecanlı bir atmosferde gerçekleştiriliyor. Crowne Plaza'da sabah saat 10.00'da başlayan kongre, voleybol camiası için büyük bir önem taşıyor. Bu kritik seçimde, iki güçlü aday başkanlık için kıyasıya bir yarışa girmiş durumda. Mevcut başkan Mehmet Akif Üstündağ, yeniden aday olarak göreve devam etmeyi hedeflerken, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün eski başkanı Gökhan Dinçer de yeni bir vizyon ve enerjiyle başkanlık koltuğuna talip.

Haberin Devamı

MEHMET AKİF ÜSTÜNDAĞ MI, GÖKHAN DİNÇER Mİ?

Kongre salonunda toplanan federasyon üyeleri, voleybolun geleceğine dair önemli kararların alınacağı bu seçimi yakından takip ediyor. Üstündağ, başkanlığı süresince elde edilen başarıları ve federasyonun gelişimine katkılarını ön plana çıkararak yeniden seçilmeyi amaçlarken, Dinçer ise voleybolun daha geniş kitlelere ulaşması ve altyapının güçlendirilmesi gibi vaatlerle dikkat çekiyor. İki aday da farklı projeler ve stratejilerle delegelerin desteğini kazanmak için büyük çaba sarf ediyor.

Seçim sonuçlarının, Türkiye voleybolunun önümüzdeki yıllardaki seyrini belirlemesi bekleniyor.

Voleybol Federasyonunda seçim günü Mehmet Akif Üstündağ mı Gökhan Dinçer mi

GENEL KURUL BAŞLADI

Türkiye Voleybol Federasyonunun 6. Olağan Genel Kurulu, Ankara'da başladı.

Haberin Devamı

Crowne Plaza Ankara'da düzenlenen genel kurulda, 238 delegeden 188'inin katılımıyla çoğunluk sağlandı.

Mevcut başkan Mehmet Akif Üstündağ ile Gökhan Dinçer'in başkan adayı olduğu genel kurulda, Abdi Serdar Üstünsalih oy birliğiyle divan kurulu başkanlığına seçildi.

Genel kurulda yönetim kurulu faaliyet, denetim ve mali konular görüşülecek ve delegelerin onayına sunulacak. Daha sonra başkanlık seçimine geçilecek.

Voleybol Federasyonunda seçim günü Mehmet Akif Üstündağ mı Gökhan Dinçer mi

YORUM YAZ