Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde eleme maçlarının heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de günün en çok oynanan maçları

Dortmund - Saint Pauli: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet&Canlı İzle” seçenekleri bulunan günün öne çıkan maçlarından B. Dortmund – Saint Pauli karşılaşmasını kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %50’si karşılaşmayı ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Onur Akpınar’ın Tercihi: İlk Yarı Sonucu 1

Dortmund ligde ilk 6 maçta üç kez puan kaybetti. Nuri Şahin'in, Bundesliga performansı eleştiri almaya başladı ve milli arada buna çözüm bulması gerekiyordu. Takım Şampiyonlar Ligi maçlarına daha iyi konsantre oluyor ancak ligde biraz problem var. Freiburg deplasmanında kazanarak sürprize imza atan St Pauli evinde Mainz'e farklı kaybetti. Lige henüz tam anlamıyla adapte olamadılar. Dortmund'un seyircisi önünde reaksiyon vereceğini düşünüyorum. İlk yarı Dortmund galibiyeti öneriyorum.

Monaco - Lille: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Monaco – Lille mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %23’ü karşılaşmanın ev sahibi ekibin galibiyetiyle sonuçlanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Tercihi: Maç Sonucu 1

Monaco, yoğun fikstürüne rağmen üst üste iyi sonuçlar sonrası milli araya girdi ve dinlendi. Savunmada yeterince güven vermiyorlar ama ofansif olarak etkililer. Lille de biri Real Madrid'e karşı olmak üzere üst üste 3 resmi maçını kazanarak milli araya moralli girdi. Bu maçtan sonra Atletico Madrid deplasmanına gidecekler. Konsantrasyon kaybı yaşayabilirler. Monaco'yu iç saha avantajını da hesaba katarak bir adım önde görüyorum.

Kopenhag - Vejle: Maç Sonucu 1

Misli’de cuma bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Kopenhag - Vejle mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %80’i tercihini ev sahibi ekipten yana kullanıyor.

Misli Yazarı Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi: İlk Yarı Sonucu 1

Milli ara öncesi oynadığı Silkeborg karşısında ilk yarıyı 2-0 geride kapatan Kopenhag ikinci devrede tek kale oynadıkları maçta buldukları gollerle 2-2 beraberlikle ayrıldı. Ligde liderlik hedefini devam ettiren ev sahibi ekip taraftarı önünde baskılı bir futbolla başlamalarını bekliyorum. Ayrıca gelecek hafta arası Konferans Ligi'nin ilk haftası evlerinde Bialystok karşısında 2-1 kaybedip kötü başlayan Kopenhag gelecek hafta arasında İspanya'da Real Betis'in konuğu olacak. Vejle ise bu sezon ortaya koyduğu kötü futboluyla ilk 10 haftada rakiplerine karşı sahadan mağlubiyetlerle ayrıldı. Fakat milli ara öncesi oynadıkları Aalborg karşısında defans hataları yapmasına rağmen 2-2 eşitlikle ayrılıp 1 puanı aldılar. Fakat bu zorlu deplasmanda güçlü rakibi karşısında işleri kolay olmayacak. Taraftarı önünde avantajlı olan Kopenhag tempolu futbolla maça başlayarak ilk devreyi önde bitirecektir.

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Haberin Devamı

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ