Filenin Sultanları'nda Zehra Güneş şoku! ABD etabında forma giyemeyecek

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda sakatlık şoku yaşandı... Milli voleybolcu Zehra Güneş, dizinden yaşadığı problem sonucu ABD etabındaki son iki karşılaşmada görev yapamayacağı kaydedildi.

Filenin Sultanları'nda Zehra Güneş şoku! ABD etabında forma giyemeyecek

FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde mücadele eden Filenin Sultanları'na yıldız voleybolcu Zehra Güneş'ten kötü haber geldi. Güney Kore maçı kadrosundan çıkarılan milli oyuncunun, dizinden sakatlık geçirdiği kaydedildi.

Haberin Devamı

FİLENİN SULTANLARI'NIN PERFORMANSI

A Milli Kadın Voleybol Takımı, VNL 2024'te şu ana kadar 6 maça çıktı. Filenin Sultanları bu müsabakaların 4'ünde parkeden galip ayrıldı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın şu ana kadar oynadığı maçlarda aldığı skorlar:

Japonya 3-2 Türkiye
Hollanda 1-3 Türkiye
İtalya 3-1 Türkiye
Fransa 0-3 Türkiye
Almanya 1-3 Türkiye
Sırbistan 1-3 Türkiye

KADRODAN ÇIKARILDI

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Güney Kore ile oynayacağı maçın kadrosu VNL'nin sitesidne yayınlandı. Sırbistan maçından farklı olarak Hande Baladın kadroda bulunurken Zehra Güneş 14 kişilik kadroda yer almadı.

Filenin Sultanlarında Zehra Güneş şoku ABD etabında forma giyemeyecek

SAKATLIK GEÇİRDİ

TRT Spor'un haberine göre; dizinden ufak bir sakatlık geçiren ve tedavisine başlanan Zehra Güneş, ABD etabındaki son iki karşılaşmada görev yapamayacak.

Haberin Devamı

MR'ı çekilen ve sakatlığında korkulacak bir durum olmadığı bildirilen milli orta oyuncunun tedavi süreci Türkiye'de devam edecek.

YORUM YAZ