Galatasaray'da Yunus Akgün fırtınası dinmiyor! Yine muhteşem bir gol attı

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, Alanyaspor'u konuk etti. Rams Park'ta oynanan müsabakada sarı-kırmızılı ekibin genç yıldızı Yunus Akgün, attığı golle yükselen performansı devam ettirdi.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Kritik maçta sahneye sarı-kırmızılıların genç yıldızı Yunus Akgün çıktı. Öte yandan milli oyuncu, müsabakada sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam etti.

Haberin Devamı

11 BAŞLADI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadıkları RFS maçının 11’ine göre Alanyaspor karşısında tek değişiklik yaptı. Cezasından dolayı RFS mücadelesinde oynayamayan Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, Günay Güvenç’ten kaleyi devraldı. Sarı-kırmızılılarda sakatlığı bulunan Victor Osimhen ile takımla antrenmanlara başlayan Hakim Ziyech, 21 kişilik kadroda yer almadı.

Sarı-kırmızılılar, sahaya Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Ismail Jakobs, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Yunus Akgün ve Mauro Icardi 11'i ile çıktı.

Galatasarayda Yunus Akgün fırtınası dinmiyor Yine muhteşem bir gol attı

MUHTEŞEM BİR GOL ATTI

Müsabakanın 28. dakikada Gabriel Sara'nın uzun pasında Yunus Akgün topla buluştu. Yunus Akgün karşı karşıya pozisyonda şutunu çekti ve topu ağlara gönderdi.

Haberin Devamı

'SAĞ SOL HİÇ FARK ETMİYOR'

Maçın ardından konuşan Yunus Akgün şu ifadeleri kullandı:

"Sol kanatta az oynamıştım. Hocam bana neler istediğini söylemişti. Sağ sol hiç fark etmiyor. İyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Geçen iki maçta istediğimiz sonuçları alamamıştık. Bugün kazanmak önemliydi. Milli aradan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz. Maç oynadıkça daha iyi bir Yunus olacağını söylemiştim. Daha da iyi olacağım inşallah."

DİKKAT ÇEKEN İSTATİSTİK

Son haftalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yunus Akgün, bu sezon Galatasaray formasıyla 11 resmi maça çıktı. Genç yıldız bu müsabakalarda 4 kez gol sevinci yaşadı.

Galatasarayda Yunus Akgün fırtınası dinmiyor Yine muhteşem bir gol attı

YORUM YAZ