Mehmet Akif Üstündağ Türkiye Voleybol Federasyonu başkanlığına yeniden aday oldu!

Türkiye Voleybol Federasyonu başkanlığı için Ankara’da yapılacak olan 6. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Mehmet Akif Üstündağ yeniden aday oldu.

Mehmet Akif Üstündağ Türkiye Voleybol Federasyonu başkanlığına yeniden aday oldu!

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, 18 Ekim 2024 tarihinde Ankara’da yapılacak VI. Olağan Genel Kurulu’nda voleybol camiasının büyük desteğini alarak başkanlığa yeniden aday oldu.

Haberin Devamı

Başkan Üstündağ, yeniden adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Voleybol camiamızın büyük desteğiyle, Türk voleybolunu daha ileriye taşımak için yeniden adayım. Geçmişte elde ettiğimiz başarıları daha da ileriye götürmek ve yeni projelerle voleybolumuzu geliştirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Mehmet Akif Üstündağ Türkiye Voleybol Federasyonu başkanlığına yeniden aday oldu

Üstündağ, 2016 yılından bu yana sürdürdüğü başkanlık görevinde önemli başarılara imza attı. Üstündağ’ın liderliğinde, milli takımlar uluslararası arenada Avrupa şampiyonluğu, VNL Şampiyonluğu, tarihimizin en iyi derecesi olan Olimpiyat dördüncülüğü, Avrupa Ligi şampiyonluğu ve Challenger Kupası şampiyonluğu gibi birçok önemli dereceler kazandı ve altyapı organizasyonlarıyla genç yeteneklerin yetişmesine katkı sağlandı.

Haberin Devamı

Ayrıca, kulüplerin performansı da yükselerek, Türk voleybolu dünya çapında tanınan bir seviyeye ulaştı. Kulüplerimiz bu dönemde Dünya Kulüpler Şampiyonluğu, Şampiyonalar Ligi, CEV Kupası ve Challenge Kupası şampiyonlukları kazanarak, ulaşılabilecek tüm kupaları da müzesine götürmüş oldu.

Yine Üstündağ’ın başkanlık döneminde, Türkiye Voleybol Federasyonu uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yaptı ve sponsorluk anlaşmalarıyla voleybol daha geniş kitlelere ulaştı. Bu süreçte, voleybolun ülke genelinde yaygınlaşması ve gençlerin spora olan ilgisinin artması da sağlandı.

Mehmet Akif Üstündağ Türkiye Voleybol Federasyonu başkanlığına yeniden aday oldu

YORUM YAZ