CANLI | Galatasaray - Elfsborg maçı canlı anlatım - Galatasaray Maçı Skoru ve İstatistikleri (UEFA Avrupa Ligi)

Süper Lig’de rakipleriyle farkı açan, Antalyaspor zaferiyle coşan Galatasaray, şimdi de Avrupa Ligi’nde taraftarının gönlünü alacak. Evinde Elfsborg’u saat konuk eden Galatasaray'da tek hedef sükseli bir galibiyetle Riga beraberliğini unutturmak. Galatasaray-Elfsborg maçına dair önemli detaylar, 11'ler ve karşılaşmanın canlı anlatımı haberimizde.

Galatasaray-Elfsborg maçının tüm detayları ve son dakika gelişmeleri...

İlk yarı sona erdi

Müsabakanın ilk yarısı Galatasaray'ın 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Barış'tan muhteşem gol

Galatasaray'da Sara, savunma arkasına sarkan Barış'a ara pasını yolladı. Barış topu kontrol etti ve köşeye muhteşem bir şut çekerek meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Fark 3'e çıktı.

Icardi gol perdesini açtı

Savunma arkasına sarkan Osimhen, topu sol tarafında bulunan Mertens'e aktardı. Mertens'in şutu direkten döndü ve iyi pozisyon alan Icardi meşin yuvarlağı ağlarla gönderdi. Galatasaray maçta 1-0 öne geçti.

Haberin Devamı
Barış Alper Yılmaz röveşata denedi

Galatasaray maça hızlı başladı ve üst üste ataklar geldi. Sarı Kırmızılılar'da Mertens'in ceza sahasına yaptığı ortada penaltı noktasında bulunan Osimhhen kafa vuruşunu yaptı. Pettersson topu çeldi ardından Barış Alper'in önüne seken topta Barış röveşata denemsi yaptı fakat top yandan dışarı gitti.

Bu kez Icardi şansını denedi

Galatasaray bir kez daha etkili geldi. Sara'nın ortasında Mauro Icardi'nin kafa vuruşunu kaleci kurtardı.

Galatasaray hızlı başladı

Maça hızlı başlayan taraf Galatasaray oldu. 2. dakikada Mertens'in serbest vuruştan ortasında rakip ceza sahasında topla buluşan Icardi'nin kafa vuruşu kalecide kaldı.

Haberin Devamı
Galatasaray - Elfsborg maçı başladı

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon yüksek hedefleri olan Galatasaray, İsveç ekibi Elfsborg'u sahasında konuk ediyor. Maçın ilk başlama düdüğü çaldı. Karşılaşmayı canlı aktarıyoruz.

CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Galatasaray maça hazır
Osimhen'e büyük ilgi
Haberin Devamı
Okan Buruk: Mental olarak güçlüyüz

Okan Buruk maç öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Zeminimiz daha iyiye doğru gidiyor. 17 günlük arada zemin biraz toparlamış, oyuncularımız ona sevindi. Topun bizde daha çok olacağını düşünüyorum. Maça başlangıcımız çok önemli. Oyuncularımızın kalitesine, gücüne ve tecrübesine katılıyoruz. Ligde gidişatımız iyi, mental olarak da güçlüyüz. Bunu sahaya yansıtıp yola devam etmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Günay Güvenç'e büyük destek

Galatasaray taraftarları maç öncesi ısınmaya çıkan futbolculara destek verdi. Cezası nedeniyle Muslera bu maçta forma giyemeyecek. Tecrübeli eldivenin yerine Günay Güvenç kaleyi koruyacak. Günay'a maç öncesi taraftarlardan destek geldi.

Stadyumda son durum
Haberin Devamı
11'ler belli oldu

Galatasaray: Günay, Kaan Ayhan, Davinson, Abdülkerim, Barış Alper, Yunus Akgün, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Dries Mertens, Mauro Icardi, Victor Osimhen.

Elfsborg: Pettersson, Ibrahim, Holmen, Yegbe, Hedlund, Zeneli, Ouma, Hult, Qasem, Arber Zeneli, Baidoo.

Galatasaray'ın 11'i belli oldu

Galatasaray: Günay, Kaan Ayhan, Davinson, Abdülkerim, Barış Alper, Yunus Akgün, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Dries Mertens, Mauro Icardi, Victor Osimhen

RAMS Park maça hazır
Haberin Devamı
Galatasaray-Elfsborg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bugün Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak ve saat 17.30'da başlayacak Galatasaray-Elfsborg maçı TRT 1'den şifresiz yayınlanacak. Galatasaray-Elfsborg maçının tüm detayları anbean haberimizde olacak.

Galatasaray parçalı forma ile sahada olacak
Galatasaray'dan maç günü paylaşımı
UEFA 17.30'a aldı, çünkü...

En çok merak edilen konulardan biri de Galatasaray - Elfsborg maçının neden yerel saatle 17.30’a alındığıyla ilgili. UEFA, aynı gün Şampiyonlar Ligi maçları da olduğu için, dünya çapında izleyici politikasını genişletme amacıyla Avrupa Ligi’nin popüler takımlarından Galatasaray’ın maçını erken oynatma kararı aldı.

Jakobs ve Sallai kadroda olmayacak

Antalyaspor maçında sakatlanan Jakobs, Elfsborg mücadelesinde görev yapamayacak. Genç futbolcular Eyüp ve Gökdeniz ile yeni transfer Sallai ise isimleri UEFA listesine verilmediği için zorlu karşılaşmada oynayamayacak.

Kale Günay Güvenç'e emanet

Takım kaptanı Fernando Muslera, İsviçre temsilcisi Young Boys ile UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında oynanan müsabakada gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza aldı. PAOK ve RFS müsabakalarında cezasının 2 maçını geçiren Uruguaylı kaleci, Elfsborg karşılaşmasında da forma giyemeyecek. Muslera'nın yokluğunda Galatasaray'ın kalesinde Günay Güvenç görev yapacak.

Cimbom kaybetmiyor!

Galatasaray, çıktığı son 9 resmi müsabakada mağlup olmadı. Son yenilgisini UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında İsviçre temsilcisi Young Boys karşısında yaşayan sarı-kırmızılı takım, sonrasında 7 Süper Lig, 2 UEFA Avrupa Ligi maçına çıktı. Süper Lig'de 6 galibiyet, 1 beraberlik alan Galatasaray, Avrupa'da ise birer galibiyet ve beraberlik gördü.

Matej Jug yönetecek

Müsabakada Slovenya Futbol Federasyonundan hakem Matej Jug düdük çalacak. Jug'un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Manuel Vidali'nin üstleneceği karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mihael Antic olacak. Video Yardımcı Hakem odasında ise Alen Borosak görev yapacak.

Galatasaray, Avrupa Ligi mesaisinde

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi üçüncü haftasında Elfsborg'u ağırlayacak. "Kupa 2"nin ilk haftasında sahasında Yunanistan'ın PAOK takımını 3-1 yenen Okan Buruk'un öğrencileri, ikinci haftada deplasmanda Letonya temsilcisi RFS karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. İlk 2 maç sonunda 4 puanı bulunan Galatasaray, 36 takım arasında averajla 8. sırada yer aldı. UEFA Avrupa Ligi'nde sezona birinci eleme turundan başlayan Elfsborg ise 4 tur geçerek adını 36 takım arasına yazdırdı. Sarı-siyahlı takım, deplasmanda 3-2'lik AZ Alkmaar yenilgisiyle girdiği organizasyonun ikinci haftasında sahasında Roma'yı 1-0 mağlup etti. Üç puanı olan Elfsborg, averajla 16. sırada bulunuyor.

YORUM YAZ