Galatasaray Elfsborg maçı canlı izle - TRT 1 UEFA Avrupa Ligi GS Elfsborg maçı tabii canlı yayın izle

UEFA Avrupa Ligi 3.hafta maçında Galatasaray, Rams Park'ta İsveç temsilcisi Elfsborg'u ağırlıyor. Sarı-kırmızılıların tek hedefi taraftarı önünde oynadığı bu mücadelen 3 puanla çıkmak. Maçın canlı yayın bilgileri taraftarlarca merak ediliyor. Galatasaray-Elfsborg maçının TRT 1 ve Tabii canlı yayın izleme linkini ve canlı yayınını haberimizden takip edebilirsiniz.

Galatasaray Elfsborg maçı canlı izle - TRT 1 UEFA  Avrupa Ligi GS Elfsborg maçı tabii canlı yayın izle

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Elfsborg'u ağırlıyor. Avrupa'daki son maçında Rigas FS takımıyla berabere kalan sarı-kırmızılılar, bugün sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Haberin Devamı

İKİ MAÇTAN PUAN ÇIKARDI

Sarı-kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi’nde ilk maçında Yunanistan’ın PAOK takımını 3-1 mağlup etmeyi başarırken ikinci mücadelesinde ise Rigas FC karşısında öne geçmesine rağmen sahadan beraberlikle ayrıldı. Galatasaray, Elfsborg maçını kazanarak puanını 7’ye yükseltmek istiyor.

GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray Elfsborg maçı canlı izle - TRT 1 UEFA  Avrupa Ligi GS Elfsborg maçı tabii canlı yayın izle


GALATASARAY-ELFSBORG CANLI YAYIN

Saat 17:30'da başlayan Galatasaray-Elfsborg maçının canlı yayını TRT 1 ve Tabii üzerinden ayrıca tabi.com.tr'den canlı ve şifresiz olarak yapılacak. Maçın anbean canlı yayınına haberimizden ulaşabilirsiniz.

YORUM YAZ