Galatasaray'da Icardi varsa sorun yok: Sahne yine onun! 8 Avrupa Kupası maçının 6'sında...

UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında Galatasaray evinde İsveç ekibi Elfsborg ile karşı karşıya geliyor. Sarı-Kırmızılı ekipte Icardi, gol perdesini açarken performansıyla yine sahneye çıkmayı başardı. Arjantinli yıldız, Galatasaray kariyerindeki 8 Avrupa Kupası maçının 6'sında dikkat çeken bir istatistiğe ulaştı. Detaylara göz atalım...

Galatasaray'da Arjantinli golcü Mauro Icardi, Avrupa Ligi'nin 3. hafta mücadelesinde Elfsborg karşısında gol perdesini açarken taraftarını bir kez daha ayağa kaldırdı. Yıldız golcü, son haftalardaki formuyla da dikkat çekiyor. Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son oynadıkları Antalyaspor maçına göre Elfsborg karşısında 3 değişiklik yaptı. İşte detaylar... 

Haberin Devamı

Sistem değişti

Teknik Okan Buruk, Elfsborg mücadelesinde sistem değişikliğine gitti ve 3’lü savunma ve çift forvetle başladı. Müsabakaya 3-5-2 formatında başlayan Buruk, daha önce de Trendyol Süper Lig’deki Kasımpaşa karşısına da çift forvetle çıkmış, Osimhen - Mauro Icardi’ye görev vermişti. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü, 3’lü savunmayla ise ilk kez sahaya çıktı.

Osimhen 3 maç sonra 11’de

Galatasaray’ın Nijeryalı futbolcusu Victor Osimhen, 3 maç sonra 11’de başladı. Bu sezon son olarak Kasımpaşa maçında 11’de görev alan Osimhen, sakatlığından dolayı Riga ve Alanyaspor müsabakalarında oynamadı, Antalyaspor mücadelesinde ise sonradan dahil oldu.

Galatasarayda Icardi varsa sorun yok: Sahne yine onun 8 Avrupa Kupası maçının 6sında...

Icardi gol perdesini açtı

Savunma arkasına sarkan Osimhen, topu sol tarafında bulunan Mertens'e aktardı. Mertens'in şutu direkten döndü ve iyi pozisyon alan Icardi meşin yuvarlağı ağlarla gönderdi. Galatasaray maçta 1-0 öne geçti.

Haberin Devamı

Formunun zirvesinde!

Arjantinli yıldız, attığı golle durdurulamaz olduğunu bir kez daha kanıtladı. Icardi, Süper Lig'deki Antalyaspor maçında da ağları 2 kez havalandırarak maça damga vurmuştu. Yıldız oyuncu, attığı goller ve oynadığı futbolla yeniden formunun zirvesinde olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. 

Galatasarayda Icardi varsa sorun yok: Sahne yine onun 8 Avrupa Kupası maçının 6sında...

Öte yandan Elfsborg karşısında skoru 1-0 yapan Mauro Icardi, Galatasaray kariyerindeki sekiz Avrupa kupası golünün altısıyla takımını öne geçirmeyi başardı. 

YORUM YAZ