Yunus Akgün'den PFDK sözleri! 'Küfür söz konusu değil, üzücü'

Galatasaraylı futbolcu Yunus Akgün, UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı PAOK, RFS ve Elfsborg maçlarında rakip fileleri havalandırdı. Bu sezonki 5. golünü atan Akgün, 3’ünü Avrupa’da, 2’sini Süper Lig’de kaydetti. Galatasaray'ın 4-3 kazandığı maçın ardından açıklamalarda bulunan Yunus, PFDK'ya sevk edilmesine yönelik de konuştu.

UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında Galatasaray, RAMS Park’ta İsveç takımı Elfsborg ile karşı karşıya gelirken, sarı-kırmızılıların 4. golü Yunus Akgün’den geldi.

Haberin Devamı

Müsabakanın 83. dakikasında sağ kanattan ilerleyip Victor Osimhen ile verkaç sonrası ceza sahası içine giren Yunus’un rakiplerini geçerek kale önünde yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti ve skor 4-2 oldu ve Cimbom, maçı 4-3 kazanarak bu sezoon Avrupa Ligi'ndeki 2. galibiyetini aldı. Müsabaka sonrasında Yunus Akgün, önemli açıklamalarda bulunurken PFDK'ya sevk edilmesiyle ilgili de konuştu. 

Yunus Akgünden PFDK sözleri Küfür söz konusu değil, üzücü

'Farklı yere çekilmesi üzücü' 

Yunus Akgün; PFDK'ye sevk edilmesi hakkında, "Tabii ki üzücü. Ama şöyle bir şey söyleyeyim, paylaşımlarımı sosyal medya ekibim yapıyor. Kimseye küfür, hakaret etmem söz konusu değil. Hiçbir yere hakaret etmeden kendi marşımız ile paylaşım. Farklı yerlere çekilmesi üzücü" dedi ve şunları ekledi: 

Haberin Devamı

Hedeflerimizi hep söylüyoruz. Ligde ve Avrupa'da kupaları kazanmak istiyoruz. Emin adımlarla gidiyoruz. Çok güzel bir aile ortamımız var. Herkes keyif alıyor. Çok iyi gidiyoruz. İnşallah böyle devam ederiz.

24 yaşındaki futbolcu böylece UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı 3. maçta da rakip fileleri havalandırmayı başardı. Yunus daha önce Avrupa’da PAOK ve RFS karşılaşmalarında gol sevinci yaşamıştı. Sarı-kırmızılı futbolcunun bu sezon Süper Lig’de de 2 golü bulunuyor.

Mücadelede 11’de görev alan Yunus Akgün’ün yerine 86. dakikada Elias Jelert oyuna girdi.

YORUM YAZ