Ankara Tusaş'ta terör saldırısı! Spor camiasından başsağlığı mesajları

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin Havacılık Bulvarı Ankara Kahramankazan ilçesindeki tesislerine bir saldırı gerçekleşti. Son dakika haber sonrası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada olayın bir terör saldırısı olduğunu ve şehit ve yaralılarımız bulunduğunu açıkladı. Haber kısa sürede Türkiye'yi yasa boğarken spor camiasından başsağlığı mesajları yağdı.

Ankara Tusaş'ta terör saldırısı! Spor camiasından başsağlığı mesajları

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerinde 15.30'da vardiya değişimi sırasında servislerin de olduğu ana nizamiyede patlama meydana geldi.

Haberin Devamı

Ankara Tusaşta terör saldırısı Spor camiasından başsağlığı mesajları

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya hesabından yaptığı paylaşımda, "TUSAŞ Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir. Resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız" ifadelerini kullandı.

SPOR CAMİASINDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Yaşanan saldırı sonrası spor camiasından yas ve başsağlığı mesajları yayınlandı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." denildi. 

Ankara Tusaşta terör saldırısı Spor camiasından başsağlığı mesajları

BEŞİKTAŞ

Haberin Devamı

"Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Ankara Tusaşta terör saldırısı Spor camiasından başsağlığı mesajları

FENERBAHÇE

Başımız sağ olsun. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan Tesislerine gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Ankara Tusaşta terör saldırısı Spor camiasından başsağlığı mesajları

TRABZONSPOR

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Ankara Tusaşta terör saldırısı Spor camiasından başsağlığı mesajları

ECZACIBAŞI SPOR KULÜBÜ

TUSAŞ Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik düzenlenen terör saldırısını şiddetle kınıyoruz! Yapılan saldırıda yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Ankara Tusaşta terör saldırısı Spor camiasından başsağlığı mesajları

 EYÜPSPOR
Ankara TUSAŞ’ta gerçekleşen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Gerçekleşen hiçbir terör eylemi aziz vatanımızı bölmeye yetmeyecektir. Başımız sağ olsun Türkiye.
SAMSUNSPOR
Milletimizin başı sağ olsun. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yapılan hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.
ÇAYKUR RİZESPOR
Başımız sağ olsun.Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleşen hain terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.
KAYSERİSPOR
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerine yönelik yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.
BAŞAKŞEHİR
Ankara Kahramankazan'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) tesislerine yönelik yapılan hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet; yakınlarına baş sağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.
KONYASPOR
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan Tesisleri'ne gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.
ANTALYASPOR
Başımız sağ olsun! Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan Tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.
HATAYSPOR
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.
ALANYASPOR
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.
ADANA DEMİRSPOR
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet; yakınlarına baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

 

YORUM YAZ