Galatasaray'da kalacak mı? Kerem Aktürkoğlu'ndan transfer açıklaması!

Galatasaray'ın 2-1 kazandığı Konyaspor maçını 1 gol, 1 asistle tamamlayan Kerem Aktürkoğlu, 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulundu. Son dönemde takımdan ayrılacağı konuşulan milli futbolcu, "Ben hariç herkes konuştuğu için biraz kirlilik oluyor bence. Herkesin kafasında soru işaretleri oluyor. Şimdilik ben susayım, belki bir gün konuşuruz." dedi.

Galatasaray'da kalacak mı? Kerem Aktürkoğlu'ndan transfer açıklaması!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda karşılaştığı Konyaspor mücadelesini 2-1 kazandı. Sarı Kırmızılı ekibi 1-0 öne geçiren gol 41. dakikada Kerem Aktürkoğlu’ndan geldi. Ceza sahası içi sağ tarafında son çizgide topla buluşan Icardi’nin arka direğe çevirdiği topta altıpas içinde dokunuşunu yapan Kerem, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Böylelikle Kerem bu sezonki ilk lig golünü atmış oldu.

Haberin Devamı

Barış Alper Yılmaz'a asist yaptı

Başarılı oyuncu, Barış Alper Yılmaz’ın 59. dakikadaki golünün de asistini yaptı. Milli futbolcu, yerini 84. dakikada Elias Jelert’e bıraktı. 25 yaşındaki milli futbolcu Süper Lig’deki son golünü geçtiğimiz sezon 21 Nisan tarihinde oynanan Pendikspor maçında atmıştı. Deneyimli oyuncu, 7 maç sonra ligde gol sevinci yaşadı.

'Takım arkadaşlarımın ayağına, yüreğine sağlık'

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Kerem, çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurguladı ve takım arkadaşlarını tebrik etti. Mauro Icardi ile aralarında özel bir bağ olduğunun altını çizen yıldız oyuncu, son dönemde hakkında çıkan transfer iddialarına da yanıt verdi. Kerem'in açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

"Konyaspor deplasmanları her zaman zordur. Konyaspor ligin köklü takımlarından, değerli bir takım. Ligin başlarında olması da ayrıca bir zorluk getiriyor. Ligin başları her zaman zorludur çünkü yüklenme kamplarından sonra futbolcuların üzerinde bir yorgunluk olabiliyor. Önemli olan galibiyet almaktı. Ligin sonraki süreçlerinde bu galibiyetin önemi daha da artacak. Çünkü rakiplerimiz de buraya gelecek. Çok önemli bir galibiyetti. Takım arkadaşlarımın ayağına, yüreğine sağlık. Tebrik ederim."

Galatasarayda kalacak mı Kerem Aktürkoğlundan transfer açıklaması

'Şimdilik ben susayım, belki bir gün konuşuruz'

"4 sezon 170 küsür maç. Galatasaray’daki misyonumu biliyorum. Beni nelerin beklediğini biliyorum. Ne görev verilirse yapmaya hazırım. Bugün ilk 11 başladım, yarın hangi görevde olacağımı bilmiyorum. Görev verildiği takdirde Galatasaray formasını, Galatasaray armasını, Galatasaray menfaatleri doğrultusunda en güzel şekilde temsil edeceğim. Saha dışı, saha içi her şekilde. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Amacım her zaman Galatasaray’a hizmet etmek. Benimle ilgili her zaman bir şeyler söyleniyor ben konuşmamayı tercih ediyorum çünkü benim de biraz dolmuşluğum var. Ben hariç herkes konuştuğu için biraz kirlilik oluyor bence. Herkesin kafasında soru işaretleri oluyor. Şimdilik ben susayım, belki bir gün konuşuruz."

'Icardi ile birbirimizi daha iyi tanıdık'

Haberin Devamı

Icardi çok özel bir oyuncu. Bugün de sağ olsun boş kaleye attırdı bana. Onun topu aldığı zaman beni aradığını ve içeriye doğru çevireceğini anladığım için direkt gidiyorum o da genelde ben aldığım zaman ceza sahası içine koşular yapıyor. Üçüncü sezonumuz bu. Birbirimizi daha iyi tanıdık. Rakipler de bizi bildiği için ona göre önlem alıyor, eskisinden daha az da olsa sonuca gidebiliyoruz. Önemli olan takımın galibiyeti, Galatasaray’ın başarılı olması. Kimin skora katkı yaptığı fark etmez, Galatasaray menfaatleri doğrultusunda takıma katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

Galatasarayda kalacak mı Kerem Aktürkoğlundan transfer açıklaması

YORUM YAZ