Barış Alper Yılmaz'dan rekor seri! Galatasaray'ın yıldızı durdurulamıyor...

Galatasaray’da Gaziantep FK karşısında kanatlarda ve beklerde yerliler görev aldı. Kaan Ayhan, Berkan Kutlu, Barış Alper Yılmaz ve Yunus Akgün, 90 dakika boyunca maçın yıldızlarından oldu.

Barış Alper Yılmaz'dan rekor seri! Galatasaray'ın yıldızı durdurulamıyor...

Sarı-Kırmızılılar’da dün akşam Gaziantep FK karşısında ilginç bir detay ortaya çıktı. Geçen sezonun jokeri Kaan Ayhan, sağ bekte sergilediği futbol ile alkışları topladı. Milli oyuncu hem savunmada hem de hücumda göz doldurdu. Sol bekte ise yaz transfer döneminde takıma katılan ve 9 milyon Euro bonservis bedeli ödenen Jelert yedek soyundu. Sol bekte Berkan Kutlu şans buldu. 26 yaşındaki futbolcu, gösterdiği futbolla Sarı Kırmızılı futbolseverler tarafından alkış aldı.

Haberin Devamı

Barış Alper Yılmazdan rekor seri Galatasarayın yıldızı durdurulamıyor...

Durmak bilmediler

Genç orta saha oyuncusu, kendi mevkisi olmamasına rağmen savunmanın solunda dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca kanatlarda da Yunus Akgün ile Barış Alper şans buldu. İki futbolcu da maç boyunca bir an olsun durmak bilmedi. Cim Bom’un yerlileri, 90 dakika boyunca yıldızlaştı.

Barış’tan rekor seri

Konyaspor (d), Adana Demir (d) ve Rizespor’un ardından Gaziantep’i de boş geçmeyen Barış Alper Yılmaz, üst üste 4. lig maçında da gol atmayı başardı. Geçen sezonu 37 lig maçında 6 golle tamamlayan ve sadece 3 gole ulaşabilmek için 21 hafta bekleyen Barış, böylece şimdiden 5 gole ulaşmış oldu. O dönemde Gaziantep, Samsun ve Başakşehir’e üst üste gol atıp 3 maçlık seri yakalayan Milli futbolcu, bu sezon seriyi 4 maça çıkarıp kendi rekorunu kırdı. Barış’a maç sonunda tribünlerden büyük sevgi gösterisi vardı.

Haberin Devamı

Yunus’tan Kerem sevinci

Neredeyse tüm kanat oyuncuları satılınca ilk 11’de kendisine yer bulmaya başlayan Yunus Akgün, Gaziantep karşısında gol hasretini dindirdi. Galatasaray formasıyla son golünü 28 Ocak 2023’te Giresun deplasmanında atan genç oyuncu, Rams Park’ta ise en son 18 Temmuz 2020’deki 3-1 kazanılan Göztepe maçında fileleri havalandırmıştı. Yunus, dünkü golünün ardından Kerem Aktürkoğlu’nun ‘Harry Potter’ gol sevincini yaparak, Benfica’ya giden eski takım arkadaşına da göndermede bulundu.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

YORUM YAZ