Trabzonspor'da Şenol Güneş'ten radikal değişim!

Trabzonspor'un hocası Şenol Güneş, Beşiktaş mücadelesinde takımın durumundan ötürü memnun kalmamıştı. Tecrübeli teknik adam, radikal değişiklikler için hazırlanıyor. Buna göre Güneş, özellikle idman sayılarını artırmayı ve fiziksel anlamda takımı geliştirmeyi hedefliyor.

Trabzonspor'da Şenol Güneş'ten radikal değişim!

Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından göreve Şenol Güneş getirilmişti. Tecrübeli teknik adam, ilk sınavında ise Beşiktaş ile berabere kaldı. Deneyimli hocanın, takımın durumundan ötürü oldukça mutsuz olduğu belirtildi. Güneş, bu doğrultuda Bordo-Mavili ekibin fizik kalitesini artırmak istiyor. Özellikle oyuncuların gösterdiği performans nedeniyle memnuniyetsizliğini dile getiren 72 yaşındaki teknik adam, kurmaylarıyla bir araya geldi. Güneş, idman sayılarını artırmayı ve takımın fizik kalitesini yükseltmek için çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

İdmanlar 3’e çıkabilir

Bu doğrultuda ekim ayında lige verilecek milli arada idman sayısının 3’e yükseltilmesi bekleniyor. Güneş, özellikle Avcı döneminde takımın çalışma performansının oldukça yetersiz olduğunun altını çizdi. Buna göre de kadroda kısa süre içerisinde birçok değişikliğe imza atılabilir.

Trabzonsporda Şenol Güneşten radikal değişim

3 yıldız sahada yok

Karadeniz devinde 3 futbolcu, Kayserispor maçında Bordo-Mavili formasından uzak kalacak. BordoMavili takımda yeni transferler Banza, Serdar Saatçı ve Muhammed Cham, Kayserispor maçında yok. 3 oyuncunun transferi, ertelenen Kayserispor müsabakasına kadar resmiyete dökülmemişti. Bu sebeple 3 isim de bu müsabakada forma giyemeyecek.

YORUM YAZ