Galatasaray maçı canlı yayın | Galatasaray Kasımpaşa şifresiz izle! GS Gaziantep maçı canlı izleme linki

Süper Lig'de 7.hafta maçında Galatasaray, Rams Park'ta Kasımpaşa'yı konuk ediyor. İlk 6 haftadaki tüm maçlarını kazanan lige çok iyi bir başlangıç yapan sarı-kırmızılılarda hedef 7.galibiyet. Bu zorlu mücadele öncesi sporseverler maçın yayın bilgisini merak edip araştırıyor. Peki Galatasaray - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Galatasaray-Kasımpaşa maçı şifresiz canlı yayın izleme linki.

Galatasaray maçı canlı yayın | Galatasaray Kasımpaşa şifresiz izle! GS Gaziantep maçı canlı izleme linki

Süper Lig'de son olarak ezeli rakibi Fenerbahçe'yi mağlup eden 6'da 6 ile yola devam eden Galatasaray bu akşam Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde PAOK'u 3-1 mağlup eden sarı-kırmızılılar yüksek bir moralle, evinde taraftarı karşısına çıkacak. 

Haberin Devamı

Galatasaray'a rakip olduğu son dört lig maçını kaybeden Kasımpaşa, bu rekabetteki en uzun mağlubiyet serisini tekrarlama tehlikesiyle karşı karşıya. Öte yandan Kasımpaşa, diğer İstanbul ekiplerine konuk olduğu son 7 maçın 3'ünden galip ayrıldı.

Galatasaray maçı canlı yayın | Galatasaray Kasımpaşa şifresiz izle GS Gaziantep maçı canlı izleme linki

GALATASARAY-KASIMPAŞA CANLI YAYIN LİNKİ

28 Eylül Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak. Karşılaşma beIN Sports 1' ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşma beIN connect ve TOD'dan şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek. 

5 PUAN FARKLA LİDER
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında evinde karşılaşacağı Kasımpaşa ile ligde 41. kez rakip olacak. Ligde sarı-kırmızılılar, oynadığı 6 maçı da kazandı ve 18 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Paşa ise 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda topladığı 6 puan ve averajla 11. sırada bulunuyor.

YORUM YAZ