İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Serhat Akın açıklaması! 'Tespit edilmiştir...'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski millî futbolcu Serhat Akın'a silahla saldıran kişinin tespit edildiğini duyurdu. Söz konusu şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği de aktarıldı. İşte detaylar...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Serhat Akın açıklaması! 'Tespit edilmiştir...'

Fenerbahçe'nin ve A Millî Futbol Takımı'nın eski futbolcusu Serhat Akın, YouTube programının ardından çıkışta silahlı saldırıya uğramıştı. Ardından olayla ilgili soruşturma başlatılmış ve saldırganın yakalanması için çalışma başlatılmıştı. Konuyla ilgili, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan yeni açıklama geldi.

Haberin Devamı

'MERMİLER HAVADA UÇUŞTU'

Eski milli futbolcu Serhat Akın’ın uğradığı saldırı güvenlik kamerasında

'BİR ARAÇLA BİRLİKTE HAREKET ETTİĞİ BELİRLENMİŞTİR'

Sosyal medya hesabı X'ten paylaşımda bulunan Bakan Yerlikaya, şu bilgileri aktardı: "Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesinde futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde: Olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikayadan Serhat Akın açıklaması Tespit edilmiştir...

'ÇALIŞMALAR DEVAM ETMEKTEDİR'

Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır. Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir.

Haberin Devamı

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikayadan Serhat Akın açıklaması Tespit edilmiştir...

 

YORUM YAZ