ÖZET| Samsunspor-Göztepe maç sonucu: 4-3

Samsunspor, Süper Lig'in 7. haftasında Göztepe'yi konuk etti. Son haftaların iki formda takımı da sahaya 3 puan için çıktı. Mücadelenin ilk dakikasında Göztepe'de sakatlanan Solet, ambulansla hastaneye götürüldü. Toplam 7 golün olduğu maçta Samsunspor, son dakikada attığı golle sahadan 4-3 galip ayrıldı Samsunspor'un gollerini Mouandilmadji, Ntcham(2) ve Schindler atarken Göztepe'nin gollerini Zeki Yavru (KK), Romulo ve Juan attı.

ÖZET| Samsunspor-Göztepe maç sonucu: 4-3

Samsunspor, Süper Lig'in 7. haftasında Göztepe'yi konuk etti.. Gol düellosu şeklinde geçen maçta iki takımın taraftarı da heyecanlı anlar yaşarken futbolseverler de gole ve mücadeleye doydu! 4-3 biten maçta Samsunspor sahadan 3 puanla ayrılırken Göztepe ilk yenilgisini yaşadı.

Haberin Devamı

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Samsunspor-Göztepe maçı başladı.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Samsunspor - Göztepe karşılaşmasını A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella da takip ediyor.

ÖZET| Samsunspor-Göztepe maç sonucu: 4-3

 

Samsunspor ile Göztepe 19 Mayıs Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Mücadelenin henüz ilk dakikasında Samsunsporlu Zeki Yavru ile Göztepeli Isaac Solet kafa topunda çarpıştı. Kafasının arkasına darbe alan Solet uzun bir süre yerde hareketsiz bir şekilde yattı.

Futbolcuların telaşla ambulansı çağırması ile sağlık ekipleri sahanın içerisine gelerek beyin sarsıntısı geçiren Solet’e ilk müdahaleyi yaptı. Solet, saha içerisine giren ambulansla hastaneye kaldırıldı. Mücadele Solet’in 5. dakikada oyundan çıkması ile kaldığı yerden devam etti.

Haberin Devamı

Göztepe, resmi sitesinden yaptığı açıklamada Solet'in  kısa süreli bilinç kaybı yaşadığını ancak şu an durumunun iyi olduğunu ve tedbir amaçlı müşahade altında tutulduğunu açıkladı.

ÖZET| Samsunspor-Göztepe maç sonucu: 4-3

9. dakikada ceza sahası yayında topla buluşan Ntcham’ın şutunu kaleci Lis, parmaklarının ucuyla köseden çıkartarak kornere çeldi.

GOL| 13. dakikada Göztepe taç atışı kullandı. Samsunspor'da Zeki Yavru'nun ters vuruşunda kaleci Okan Gocuk'un müdahalesi yeterli olmadı ve top ağlarla buluştu: 0-1.

GOL| Samsunspor eşitliği yakaladı. 28. dakikada gelişen Samsunspor atağında sol kanattan yapılan ortaya arka direkte Mouandilmadji kafa ile vurdu kaleci kurtardı, dönen topu yine Mouandilmadji tamamladı ve skora eşitlik geldi: 1-1.

ÖZET| Samsunspor-Göztepe maç sonucu: 4-3

GOL| 40. dakikada Göztepe yine öne geçti! Romulo rakibinden sıyrıldı ve sol kanattan çaprazdan ceza sahasına girdi. Brezilyalı futbolcunun yerden uzak kale direğine doğru gönderdiği top gol oldu: 1-2.

İlk yarı 2-1 Göztepe üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı.

GOL| 50. dakikada Göztepe farkı ikiye çıkardı! Samsunspor'da savunmanın büyük hatasında Juan topu kaptı ve kaleciyi çalımlayarak boş kaleye topu gönderdi: 1-3.

DİREKTEN DÖNDÜ! 60. dakikada Göztepe'de kullanılan köşe vuruşunda Romulo'nun kafa vuruşu üst direkten oyun alanına geri döndü!

Haberin Devamı

GOL| Ntcham attı fark bire indi! 70. dakikada Samsunspor'da Ntcham'ın kaleyi cepheden gören sert şutunda top filelerle buluştu: 2-3.

GOL| Samsun'da gol yağmuru devam ediyor! 80. dakikada gelişen Samsunspor atağında Zeki'nin pasında sağ kanattan ceza sahasına giren Kingsley Schindler'in ceza sahasının sağ çaprazından içeriye girrek yapmış olduğu vuruş ağlarla buluştu: 3-3.

GOL| Samsunspor'dan muhteşem geri dönüş! 3-1 geirye düşen Samsunspor, 90+2. dakikada Ntcham'ın golüyle mücadelede 4-3 öne geçti.

Mücadeleyi Samsunspor 4-3 kazandı.

Samsunspor-Göztepe 11'ler:

SamsunsporOkan, Zeki, Satka, Van Drongelen, Bola, Celil, Bennasser, Holse, Muja, Ntcham, Mouandilmadji

Göztepe: Lis, Taha, Heliton, Mputu, Dennis, Solet, Ogün, Silva, Tijanic, Juan, Romulo

Kalelerinde gördükleri üçer golle Trabzonspor ile ligin en az gol yiyen ekibi konumundaki Göztepe ile Samsunspor, Süper Lig'de en son 2002-2003'te karşılaştı. İki takım arasında Süper Lig'deki 22 maçta Göztepe'nin 12, Samsunspor'un 3 galibiyeti bulunurken, 7 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Haberin Devamı

Samsunspor'da bu karşılaşma öncesinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Göztepe'de Kubilay Kanatsızkuş, Koray Günter, Novatus Miroshi ve Lasse Nielsen'in sakatlıkları bulunuyor.

Samsunspor-Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bugün Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan ve saat 16:00'da başlayan Samsunspor-Göztepe maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanıyor. Mehmet Türkmen'in yöneteceği 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde.

 

YORUM YAZ