Kayserispor-Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Kayserispor, Süper Lig'in 9. haftasında Gaziantep FK'yı konuk edecek. Ev sahibinin ligde galibiyeti bulunmuyor. Konuk takım ise 6 maçtır 3 puana hasret. Kötü gidişatı durdurmak isteyen iki takımda da tek hedef kazanmak. Kayserispor-Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, muhtemel 11'ler ve 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.

Kayserispor-Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Kayserispor, Süper Lig'in 9. haftasında Gaziantep FK'yı ağırlayacak. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Kayserispor, 4 beraberlik ve 3 yenilgi sonucunda kazandığı 4 puanla ligde 17. basamakta bulunuyor. Çıktığı 7 maçtan bir galibiyet, 2 beraberlik ile 4 mağlubiyetle ayrılan Gaziantep FK, topladığı 5 puanla 16. sırada yer alıyor. Güneydoğu temsilcisi, ligdeki son 6 maçında galibiyet elde edemedi. İki takım da kötü gidişatını ve 3 puan hasretini durdurmak için sahada olacak.

Haberin Devamı

Kayserispor-Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bugün RHG Enertürk Enerji Stadı'nda oynanacak ve saat 13.00'te başlayacak Kayserispor-Gaziantep FK maçı beIN Sports 2'den ekranlara gelecek. Halil Umut Meler'in yöneteceği 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Kayserispor-Gaziantep FK muhtemel 11'ler:

Kayserispor: Bilal, Gökhan, Bourabia, Arif, Carole, Karimi, Kartal, Boa Morte, Cardoso, Mane, Nazon

Gaziantep FK: Dioudis, Ertuğrul, Viana, Saborit, Emre, Furkan, N’Diaye, Lungayi, Sorescu, Maxim, Okereke

 

YORUM YAZ