Eyüpspor-Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Süper Lig'in 9. haftasında Eyüpspor ile Göztepe, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda kozlarını paylaşacak. 12'şer puanlı iki takım da galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Eyüpspor-Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, muhtemel 11'ler ve 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.

Eyüpspor-Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Eyüpspor, Süper Lig'in 9. haftasında Göztepe'yi konuk edecek. Geçtiğimiz hafta Konyaspor'a kaybeden Eflatun Sarılılar, kazanıp yeniden çıkışa geçmeyi amaçlıyor. Son 4 maçından 3 galibiyet çıkaran Sarı Kırmızılılar ise evine 3 puanla dönmekten başka bir şey düşünmüyor. Süper Lig'in ilk 8 haftasında üçer galibiyet ve beraberlik ile 2 mağlubiyet yaşayan Eyüpspor, 12 puanla 7. sırada yer alıyor. Ligdeki 7 karşılaşmasında üçer galibiyet ve beraberlik ile 1 mağlubiyet yaşayan Göztepe ise topladığı 12 puanla 6. sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

Eyüpspor-Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak Eyüpspor-Göztepe maçı beIN Sports 2'den ekranlara gelecek. Turgut Doman'ın yöneteceği 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Eyüpspor-Göztepe muhtemel 11'ler:

Eyüpspor: Berke, Dubois, Robin, Claro, Caner, Shelvey, Melih, Saiz, Ahmed, Ampem, Bruno

Göztepe: Lis, Nazım, Taha, Heliton, İsmail, Solet, Doğan, Tijanic, Djalma, Juan, Romulo

YORUM YAZ